5x MOTOPLUS voor €10,- en win een TomTom 450!

Voor slechts TIEN EURO sluit je al een MotoPlus-proefabonnement af voor TIEN WEKEN! Hiernaast krijg je ook nog eens een waardebon t.w.v. €10,- die je bij ons de winkel (Goudstraat 97 te Zoetermeer) kan besteden ÉN je maakt kans op een TOMTOM RIDER 450 t.w.v. €399,95, die wordt verloot onder iedereen die voor 1 juli een proefabonnement afsluit.

Maak kans op een TomTom Rider 450

Je ontvangt eens in de twee weken het magazine, tien euro tegoed dat je in onze winkel kan besteden ÉN je maakt kans op een TOMTOM Rider 450!

De TomTom wordt verloot onder alle aanmeldingen die vóór 1 juli 2017 binnen zijn gekomen. De TomTom Rider 450 is de allernieuwste TomTom, t.w.v. €399,95, speciaal ontwikkeld voor motorrijders.

Ontvang een waardebon t.w.v. €10,-

Voorwaarden waardebon:

  • De waardebon is te besteden bij Hans van Wijk Motoren aan Goudstraat 97 in Zoetermeer.
  • De waardebon is niet inwisselbaar voor geld.
  • Het tegoed is in ons systeem toegewezen aan degene die het MotoPlus-abonnement heeft afgesloten. Hierdoor hoef je de waardebon niet fysiek te laten zien in de winkel.

MotoPlus-Magazine

MotoPlus is het meest informatieve motormagazine van de Benelux. Elke twee weken biedt MotoPlus superactuele en diepgaande (vergelijkings)testen van de nieuwste motoren, motorkleding, helmen en accessoires. Hiernaast ontvang je direct toegang tot het gehele digitale archief met meer dan 350 MotoPlus-magazines. Het MotoPlus-abonnement is volledig vrijblijvend en stopt automatisch. Je hoeft dus niets op te zeggen. Het proefabonnement is ook als cadeau te geven!

Sluit nu een MotoPlus-proefabonnement af bij MotoPlus: https://www.motoplus.nl/shop/hansvanwijk!