ALPINESTARS MISSILE TECH AIR (Airbag-Voorbereid!)

Alpinestars Missile Tech Air 2018 Airbag

Deze nieuwe Missile is onderdeel van de 2018-collectie van Alpinestars. De geperforeerde leren jas heeft een zeer goede fit en biedt veel comfort. Deze jas is vervaardigd uit een premium leder en heeft voor binnen en buiten de beschermende eigenschappen die van Alpinestars gewend zijn. Bijzonder is dat de jas is ontworpen om te gebruiken in combinatie met het Alpinestars Tech-Air™ Race-airbagsysteem. Deze CE-gecertificeerde jas kan ook op zichzelf gedragen worden, zonder airbag, wat resulteert in een zeer veelzijdige jas. Deze motorjas hangt nu bij ons in de winkel en is te koop in onze webshop!

Tech-Air-Airbagsysteem

De Alpinestars Missile Tech-Air 2018 is compatibel met Alpinestars’ leidende Tech-Air™-airbagsysteem. Het kledingstuk is ontworpen met gekalibreerde stretchpanelen aan de achterkant om het opgeblazen volume van het pak op te nemen zonder de naadsterkte of de materiële integriteit in gevaar te brengen. Het ergonomische ontwerp van de jas zorgt ervoor dat het kan worden gedragen zonder het airbagsysteem.

Voor Tech-Air™-compatibiliteit beschikt de jas over een LED-display op de mouw, die de operationele status van de airbag aangeeft, plus de interne leiding voor de ecu van het systeemvest.
In de Missile zitten interne haak- en lusgrepen plus kabelgeleiders om het airbagsysteem naadloos op te nemen in de jas.

Meer Comfort en Betere Pasvorm

De Missile is een volledig anatomisch geprofileerde jas uit volledige grain runderleder, voor optimale prestatie, duurzaamheid en slijtvastheid. Een bijgewerkte fit, voor verbeterde anatomische profilering, leidt tot meer comfort en betere pasvorm. De vele stretchpanelen -die het extra volume van het pak opvangen in opgeblazen stand- zorgen ervoor dat er meer bewegingsvrijheid is voor de drager wanneer de airbag niet opgeblazen is. Hierdoor kan je je gemakkelijk bewegen met de jas aan en voelt hij daadwerkelijk aan als een tweede huid. Ook de Alpinestars ‘Hyper-Res Stretch Fiber (HRSF) rekinzetten op rug- en onderarmen zorgen voor een nog betere pasvorm en beweging.

Safety First!

Deze leren jas is voorbereid op het Tech-Air™-airbagsysteem. De airbag kan in de jas geplaatst worden en zal zich opblazen wanneer hij constateert dat de drager een val maakt. Dit gebeurt d.m.v. software die in de airbag zit verwerkt, dus niet met een koordjessysteem. Hiernaast beschikt de Missile over Alpinestars race-afgeleide, CE-goedgekeurde interne elleboog- en schouderbeschermers. Externe schouder- en elleboogschuifbrekers bieden slijtvastheid in belangrijke impactgebieden. Snap-verbindingssysteem maakt het mogelijk om een CE-niveau 2-gecertificeerde Nucleon Race Back Protector te integreren voor de ultieme bescherming (voor gebruik zonder Tech-Air™-systeem). Ook zijn er borst- en rugkussens met poly-foam padding (CE gecertificeerde Nucleon-borstkussens) verkrijgbaar als accessoire-upgrade. Reflecterende details zijn aangebracht op het pak voor een betere zichtbaarheid van de rijder en een (verwijderbare) veiligheidsgordel, houdt de jas tijdens een ongeluk op zijn plaats.

Verdere Eigenschappen van de Missile

 • Ergonomische achterbult is ontworpen voor een betere luchtstroom en prestatie bij hoge snelheid.
 • Externe, grote opening van de zakken zijn voorzien van ritssluiting.
 • Meervoudige interne compartimentzakken zijn voorzien van een haak- en loopgreepsluiting voor extra veiligheid.
 • Interne waterdichte portemonneezak voor veilige opslag van documenten/elektronica.
 • Taille verbinding rits voor bevestiging aan Alpinestars-broeken.
 • Premium YKK®-ritsen die door het hele kledingstuk gebruikt worden voor duurzaamheid.
 • Strategisch gepositioneerde perforatiepanelen voor maximale ventilatie en adembescherming.
 • Gewatteerde panelen geïntegreerd in body en mouwen voor een betere pasvorm.
 • Mesh liner-constructie voor betere ademendheid, comfort en ventilatie; deze meshvoering is veilig vastgemaakt via haak- en lusgreepverbindingen op mouwen.
 • Zachte 3D-textuurbandbewerking voor comfort.
 • Dit kledingstuk is CE gecertificeerd.
Alpinestars Missile Tech Air 2018 Airbag Alpinestars Missile Tech Air 2018 Airbag Alpinestars Missile Tech Air 2018 Airbag

Alpinestars Missile Leren Broek

De Missile Tech-Air 2018 kan gecombineerd worden met de Alpinestars Missile Leren Motorbroek. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart/wit en zwart voor €314,50.

Alpinestars Missile Leren Broek Zwart Alpinestars Missile Leren Broek Zwart

Tech-Air ™

Tech-Air ™ is ontwikkeld na meer dan 15 jaar uitgebreide R & D in de toonaangevende airbagtechnologie, beginnend in MotoGP en in meer dan een half miljoen mijl van testen, is de eerste en enige onafhankelijke full body van de wereld. Speciaal ontworpen airbagsystemen die rijders bescherming bieden tegen de eerste impact in een ongeluk. Tech-Air ™ maakt gebruik van een geavanceerd algoritme om kritische airbagbescherming te bieden voor de eerste impact, wat het primaire contact tussen de rijder en de obstakels of het voertuig. Het systeem biedt ongeëvenaarde vrijheid en veelzijdigheid. Met geen verbindingen tussen motor en rijder zijn beide systemen helemaal onafhankelijk, wat betekent dat een rijder volledige airbagbescherming van het bovenlichaam kan hebben op elke motor, ongeacht het merk of model. Het Tech-Air™ Street-systeem kan worden gebruikt voor weg- en off-road avontuurlijke tochten, terwijl Tech-Air ™ Race kan worden gebruikt voor het uitvoeren van prestatie rijden, maar ook via een systeem firmware-swap kan deze worden geconfigureerd naar straatinstellingen voor de ultieme veelzijdigheid.

Alpinstars Missile Tech-Air™ 2018

Voorbereid op Tech-Air™-Airbag
Segment: Performance Riding
Beschikbaar in maat 48 t/m 60
Beschikbaar in de kleuren: zwart, zwart/wit, zwart/wit/rood
Verkoopprijs: van €499,95 voor €449,50

De Alpinestars Missile Tech-Air 2018 is nu te koop in onze webshop!