CUSTOM MOTORCYCLE CONTEST

Ondertussen zijn de tien finalisten bekend! Kom jij 17 september, tijdens het Spektakelweekend, langs om te stemmen op je favoriet? De tien finalisten:

Finalisten Custom Motorcycle Contest 2017

 

Wat kan je winnen?

 • De hoofdprijs is een WAARDEBON t.w.v. €350,- te besteden bij Hans van Wijk Motoren BV. Deze bon kan je besteden binnen het gehele bedrijf (kledingshop, verkoop motorfietsen, onderdelen, werkplaats, enz.). Ook win je een Putoline-pakket t.w.v. €75,-.
 • De nummers 2 t/m 10 winnen een WAARDEBON t.w.v. €50,- te besteden bij Hans van Wijk Motoren BV. Deze bon kan je besteden binnen het gehele bedrijf (kledingshop, verkoop motorfietsen, onderdelen, werkplaats, enz.). Ook win je een Putoline-pakket t.w.v. €25,-.

Hoe werkt het?

Inschrijven en Voorrondes

Schrijf je in vóór dinsdag 22 augustus (via e-mail of Facebook) om deel te nemen. Verderop lees je hoe het inschrijven in zijn werk gaat. Dinsdag 22 augustus beginnen de voorrondes en is inschrijven niet meer mogelijk. Wij maken alle inschrijvingen openbaar door deze in een fotoalbum te plaatsen op Facebook. In de twee daaropvolgende weken kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete motor, door een foto een ‘like’ te geven. De voorrondes eindigen op dinsdag 5 september om 09:30 uur.

Finalisten en de Finale

De motoren die op dinsdag 5 september om 09:30 uur de meeste ‘likes’ hebben, krijgen een uitnodiging voor de finale. Deze vindt plaats op zondag 17 september, tijdens het Spektakelweekend. Tijdens de finale, die plaatsvindt bij ons in Zoetermeer, zijn de finalisten aanwezig met hun motor. Op deze dag kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete motor. Aan het einde van de dag worden de stemmen geteld en wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Inschrijven

Inschrijven voor de expositie kan via Facebook (persoonlijk bericht) of via de mail (internet@hansvanwijk.nl). Nog belangrijk: de voorrondes vinden plaats op Facebook, maar deelname zonder Facebookaccount is ook mogelijk. Heb je geen Facebookaccount? Schrijf je dan in per mail en wij houden jou per mail op de hoogte van de voortgang van de voorrondes.

 1. Stuur vóór dinsdag 22 augustus op Facebook een persoonlijk bericht naar Hans van Wijk Motoren BV OF stuur een e-mail naar internet@hansvanwijk.nl OF stuur een berichtje via Whatsapp (0683538732).
 2. Vermeld in het bericht: jouw naam, specificaties van je motor en eventueel een kort tekstje voor bij de motor.
 3. Stuur een foto van jouw motor mee in het bericht.
 4. Na de inschrijfperiode plaatsen wij alle inschrijvingen in een openbaar fotoalbum op onze Facebookpagina -met hierbij de specificaties/informatie die jij ons hebt gegeven- en beginnen de voorrondes. (Dinsdag 22 augustus)

Voorwaarden Deelname

 • Inschrijven gebeurt vóór maandag 21 augustus 2017 via Facebook of via de mail.
 • Na de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen door Hans van Wijk Motoren openbaar gemaakt via Facebook. (Dinsdag 22 augustus)
 • Het publiek op Facebook stemt tijdens de voorrondes (dinsdag 22 augustus t/m maandag 5 september om 09:30 uur) op hun favoriet door te ‘liken’. Meerdere stemmen uitbrengen is hierbij toegestaan. Alleen de ‘likes’ van de hoofdfoto tellen mee. (Alle like iconen tellen mee, dus hartje etc. i.p.v. duim tellen net zo goed mee.)
 • Na de voorrondes maakt Hans van Wijk Motoren -op dinsdag 5 september- de tien finalisten bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Een finalist moet aanwezig kunnen zijn tijdens de finale op zondag 17 september. Blijkt een finalist toch niet in gelegenheid om aanwezig te zijn tijdens de finale, dan mag de nummer 11 (12, 13, enz.) zijn plek innemen tijdens de finale.
 • De motor moet tijdens de gehele finaleperiode aanwezig zijn en gebracht en opgehaald worden op eigen gelegenheid.
 • Er mag geen reclame of andere vormen van commerciële uitingen bij de motor geplaatst worden.
 • De motor wordt door Hans van Wijk Motoren BV gefotografeerd tijdens het evenement (tenzij de eigenaar aangeeft dit niet te willen). De foto’s mogen gebruikt worden door Hans van Wijk Motoren voor promotionele doeleinden in de toekomst.
 • De uiteindelijke winnaar wordt door bezoekers gekozen op de finaledag, zondag 17 september. De bezoekers stemmen met behulp van een stembiljet op hun favoriet. Dit kan op de finaledag tussen 10:00 en 14:30 uur. Hans van Wijk Motoren BV zal hierna de stemmen tellen en om 15:00 uur de uitslag bekendmaken. Alleen wanneer je als finalist hierbij aanwezig bent maak je kans op een prijs. Over de uitkomst wordt niet gecorrespondeerd.