Motoren

Nieuwe motoren

Wanneer u klikt op het gewenste merk, vindt u alle nieuwe motorfietsen per merk in één rij onder elkaar. Wij zijn de officiële dealer van:

hondafinal3 suzuki1
kawa1 yama1

Quadrofinal1

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de motoren? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 079-3619013
E-mail: verkoop@hansvanwijk.nl

Betaalgemak

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor u financiering:

Nu Motorrijden

NU Motorrijden is ontwikkeld voor de motorrijder waarbij vrijheid voorop staat en biedt voor uiteenlopende wensen diverse betaalmogelijkheden. Voor goedkope of exclusieve motoren, voor een motor op de zaak of gewoon voor een overzichtelijke gespreide betaling kunt u bij ons terecht. Bereken hier uw maandlasten.

Motordreams

Het MotorDreams concept is een nieuwe betaal-/spaarrekening, speciaal ontwikkeld voor de motor en de eigenaar daarvan. Met dit concept kunnen alle motormerken en -modellen worden gekocht en betaald. Zowel nieuwe als gebruikte motoren. Zowel voor de startende motorliefhebber, als voor de wat meer ervaren motorliefhebbers. In feite voor alle motoreigenaren die op een verantwoorde wijze met hun hobby en hun bezit om willen gaan. Bereken hier uw maandlasten.