SHOEI Personal Fitting Days – EXTRA DAGEN INGEPLAND!

IMG_1959b

 

Na het succes van de Personal Fittings Days, waarbij het Personal Fitting System van SHOEI voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd bij Hans van Wijk Motoren, komen er nu vervolgedities van dit unieke evenement. Vanaf nu zal dit evenement iedere eerste vrijdag van de maand plaatsvinden bij Hans van Wijk Motoren (met uitzondering van 2 juni; dit wordt 9 juni). Vanwege het grote succes staan er EXTRA DAGEN ingepland, op 31 mei en 28 juni. U kunt zich nu inschrijven!

Het PFS is een systeem dat draait om de personalisatie van uw helm, waarna deze perfect aansluit op uw hoofd. De personalisatie bestaat uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna een professional van SHOEI uw helm passend maakt op uw hoofd door aanpassingen te maken aan de binnenvoering. Ook krijgt u van de meetresultaten een uitdraai mee, zodat u deze gegevens kunt bewaren. Meer informatie over het Personal Fitting System vindt u in onze vorige blogpost.

Deze unieke service wordt u deze dag kosteloos aangeboden bij aanschaf van een SHOEI-helm bij Hans van Wijk Motoren. Heeft u al een SHOEI-helm bij ons gekocht? Ook dan kunt u langskomen voor de gratis personalisatie, op vertoon van uw aankoopbewijs. Heeft u uw SHOEI-helm niet gekocht bij Hans van Wijk Motoren? Dan wordt voor de meting en personalisatie van uw helm een bedrag van €70,- in rekening gebracht.

 

shoei-pfs1

 

De Personal Fitting vindt plaats op iedere eerste vrijdag van de maand tussen 10:00 uur en 18:00 uur in Zoetermeer (met uitzondering van 2 juni; dit wordt 9 juni). De service neemt ongeveer een half uur in beslag per persoon. Er zijn iedere editie maar 15 plekken beschikbaar, dus schrijf u snel in om verzekerd zijn van een plek op een van deze dagen. Met behulp van het inschrijfformulier onderaan de pagina kunt u zich inschrijven. Wilt u meer informatie? Mail dan naar internet@hansvanwijk.nl of bel naar 079-3619013.

Met behulp van onderstaand inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor de service. U kunt zich nu inschrijven voor de Personal Fitting op woensdag 31 mei, vrijdag 9 juni, woensdag 28 juni en vrijdag 7 juli. U kunt zich hiervoor inschrijven met behulp van onderstaand inschrijfformulier.