X-grip® RAM Mounts®

X-Grip® & RAM Mount®

Wil je je telefoon als navigatie gebruiken? Maar je hebt nog geen passende hoes en/of bevestigingssysteem kunnen vinden voor je telefoon? Of voldoet de rest gewoon simpel weg niet aan je eisen? Dan hebben wij mogelijk hier onder de oplossing staan!
Maak kennis met de X-Grip® en RAM Mounts®.

 

De X-grip®
x-grip

Het gebruikte metaal is van roestvrij staal (RVS) en heeft rubberen uiteinden voor een stevige en stabiele grip. Het kogel-bevestigingspunt is met koppel stuk op elk soort beugel/ houder te bevestigen. Doordat het losse onderdelen zijn is het systeem universeel en is het niet nodig om voor verschillende bevestigingen van RAM Mount® een nieuwe X-Grip® te kopen. Dus mocht het een regenachtige dag zijn, is de X-grip® makkelijk over te zetten in de auto. Heel handig!

 

RAM Mounts®
Zoals hierboven al kort vermeld zijn er meerdere bevestigingspunten van Top Mount® waar je de X-Grip® zou kunnen monteren. De RAM Mounts® zijn de losse bevestigingsdelen en koppelstukken voor op het voertuig. Door deze delen is het makkelijk te bevestigen op verschillende plekken.
Bijvoorbeeld:

  • bevestiging op het stuur
  • bevestiging op de koppeling/ remhendel
  • bevestiging met zuignap voor bijvoorbeeld op je tank of windscherm
  • bevestiging onder de spiegelvoet
  • bevestiging op het koppeling/ remreservoir
  • bevestiging op de kroonplaat
  • Voor meer bevestigingen en koppelstukken, scroll naar beneden voor de link.

 

x-grip2

 

 

x-grip3

 

De X-Grip® en RAM Mount® delen zijn nu bij ons verkrijgbaar. Kom langs bij ons in de winkel en laat je adviseren door onze experts of neem een kijkje in onze webshop bij onze Ram Mounts® artikelen

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.