Bagage op de motor

Op vakantie gaan is meetal een flinke onderneming. Je wilt er zeker van zijn dat je alles bij je hebt wat je nodig gaat hebben maar waar laat je het allemaal op de motor? Hieronder even de beste mogelijkheden op een rijtje:

Rugzakken. Niet ongelooflijk duur en superhandig wanneer je niet al teveel spullen mee wilt nemen!
Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare rugzakken.

De kans is vrij groot dat je iets meer ruimte nodig hebt dan slechts een rugzak wanneer je op vakantie gaat, vandaar dat we ook nog tanktassen en zijtassen hebben.
Voor een overzicht van alle tanktassen klik je hier, ben je op zoek naar goede zijtassen klik dan hier. Een combinatie is natuurlijk helemaal geweldig en geeft erg veel plek voor je vakantiespullen.

Ook nog een optie, en steeds populairder aan het worden: De roltassen. Hier past veel in en het is helemaal waterdicht afgesloten dus zelfs wanneer het de hele dag regent heb je bij aankomst droge kleding bij je! Klik hier voor alle beschikbare roltassen.

Maar hoe maak je dit alles nou goed vast? Rugzakken zijn natuurlijk niet zo’n probleem. Zijtassen en tanktassen hebben ook hun eigen bevestigingsmateriaal dus ook daarbij zal het niet al te lastig zijn. Bij roltassen is het verstandig om gebruik te maken van spanbanden. Booster heeft hiervoor speciale spanbanden, Rokstraps, maar er zijn natuurlijk veel meer opties! Voor het overzicht van al ons bevestigingsmateriaal klik je hier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.