NU in de winkel: KEVLAR JOGGINGBROEK van BOOSTER

De aankondiging van de Kevlar Joggingbroek van Booster deed de afgelopen maanden een hoop stof opwaaien. Veel mensen geloofden het niet en dachten dat het product een grap was. Niets is minder waar want wij hebben de joggingbroek toch echt in de winkel! 

Onze ‘Glory’ was de eerste die met de joggingbroek gespot was. Na een rit in het stormachtige weer had hij een comfortabele outfit aangetrokken. Dit verbaasde ons want normaal zien wij hem alleen in een racepak. Onze verbazing was echter nog groter toen bleek dat hij de veelbesproken Kevlar-Joggingbroek van Booster aan had.

De joggingbroek is gemaakt van  kevlar en heeft standaard niveau 1-protectie in de knieën. Verder is er mogelijkheid om heupprotectie toe te voegen. De comfortabele eigenschappen van een joggingbroek zijn zeker niet verloren gegaan, de veiligheid (voor op de motor) is natuurlijk wel flink verbeterd. Een ideale oplossing voor de motorrijder die snel een comfortabele broek aan wil trekken, maar ook bescherming wil dragen. Wat dacht je van een ritje naar het strand met je zwembroek onder je joggingsbroek? Voor de sportschool is de broek natuurlijk niet bedoeld. 😉

De joggingbroek is NU verkrijgbaar in drie kleuren: Zwart, Grijs of Desert. De broek is in de winkel en webshop van Hans van Wijk Motoren verkrijgbaar vanaf €107,95.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.