Na maanden hard werken achter de schermen is onze nieuwe webshop eindelijk live! Niet alleen in de winkel, maar ook online zijn we continu bezig met verbeteringen. Wat is er precies nieuw? Kijk maar mee!

Vriendelijker design

Om onze webshop te verbeteren hebben we lang nagedacht over wat er beter kon. Omdat wij uit onze statistieken zien dat je steeds vaker onze website en webshop bezoekt via mobiele apparaten hebben wij dit verbeterd en met name voor de mobiele weergave. Daarnaast hebben wij geen apart design meer voor de website en de webshop en vind je vanaf nu alles op hansvanwijk.nl

Overzichtelijker

We hebben onze site sneller, overzichtelijker en duidelijker gemaakt, zodat je ook sneller vindt wat je zoekt. Ook de navigatie op de webshop hebben we gebruiksvriendelijker gemaakt. Met je account kun je bestellingen inzien, je oude orders terugvinden, je favorieten onthouden, je pakket volgen en in het geval van, zo simpel mogelijk retourneren.

Livechat

In onze winkel kunnen we je makkelijk adviseren, online is dat toch meer een uitdaging. Om toch zo veel mogelijk en zo snel mogelijk je vragen te beantwoorden hebben wij nu de Live-chat! Zo heb je binnen enkele ogenblikken het antwoord op jou brandende vraag van één van onze experts!

360 graden foto’s

We hebben al veel ontwikkelingen achter de rug. Maar we zijn nog niet klaar! We zijn momenteel hard bezig met het maken van 360 graden foto’s van onze producten. Zo weet je exact hoe het product er vanuit elke hoek uit ziet vóórdat je het afrekent! Ben je benieuwd? Bekijk bijvoorbeeld eens de HJC RPHA 11 Venom 2!

Bekijk de HJC RPHA 11 Venom 2 in 360°