Over Hans van Wijk Motoren

Winkelpand | Hans van Wijk Motoren

Hans van Wijk Motoren heeft het meest complete assortiment aan motoren, motorkleding, helmen, accessoires en motoronderdelen.

In onze kledingshop vindt u alles wat u nodig heeft om veilig én in stijl op weg te kunnen. De beste merken zijn altijd in grote getale aanwezig en het hele jaar door scherp geprijsd! Denk hierbij aan Rev’it, Dainese, Alpinestars, Shoei, HJC en nog veel meer! Dit geldt natuurlijk ook voor onze Hans van Wijk webshop!

Als officieel dealer van de grote Japanse merken Kawasaki, HondaSuzuki en Yamaha heeft Hans van Wijk Motoren altijd een breed assortiment met de nieuwste motoren. Ook het Zwitserse merk Quadro is bij Hans van Wijk Motoren te vinden. Wilt u liever een scherp geprijsde occasion? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Bij Hans van Wijk Motoren zorgen wij ervoor dat uw motor altijd in topconditie is! In onze werkplaats staan wij altijd voor u klaar voor al het onderhoud en schadeherstel aan uw motor. Verder kunt u bij ons terecht voor alle onderdelen en onderhoudsmiddelen die uw nodig heeft voor uw trouwe tweewieler. Niet in het bezit van een eigen motor? Geen probleem, wij verhuren ook motoren.

Ondanks het feit dat de motorzaak vele vierkante meters telt, proberen wij het ouderwets sfeervol te houden. Met verschillende evenementen zoals ons succesvolle ‘Spektakelweekend’, zorgen wij er voor dat het er altijd voor dat ieder bezoek een beleving is. Verder is Hans van Wijk Motoren altijd te vinden op diverse beurzen en blijft dus ook buiten Zoetermeer toonaangevend op het gebied van scherpe prijzen.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 21:00*
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Open van april t/m september**

*Koopavond van maart t/m oktober
**Koopzondagen van april t/m september

 

Bekijk ons ruime assortiment op onze webshop!
Ga naar onze webshop

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.