CUSTOM MOTORCYCLE CONTEST 2018

Custom Motorcycle Contest 2018

Custom Motorcycle Contest

Inschrijven: 06-08 t/m 26-08 | Voorrondes: 26-08 t/m 2-09 | Finale: 09-09

Heb jij een GAVE motor GECUSTOMIZED en wil je deze graag aan anderen laten zien? Schrijf je dan in voor de tweede editie van de CUSTOM MOTORCLYCLE CONTEST van Hans van Wijk Motoren en win toffe prijzen!

 

Wat kan je winnen?

 • De hoofdprijs is een WAARDEBON t.w.v. €350,- te besteden bij Hans van Wijk Motoren BV. Deze bon kan je besteden binnen het gehele bedrijf (kledingshop, verkoop motorfietsen, onderdelen, werkplaats, enz.). Ook win je een Putoline-pakket t.w.v. €75,-.
 • De nummers 2 t/m 10 winnen een WAARDEBON t.w.v. €50,- te besteden bij Hans van Wijk Motoren BV. Deze bon kan je besteden binnen het gehele bedrijf (kledingshop, verkoop motorfietsen, onderdelen, werkplaats, enz.). Ook win je een Putoline-pakket t.w.v. €25,-.

 

Hoe werkt het?

 1. Inschrijven en Voorrondes GESLOTEN

Schrijf je uiterlijk zondag 26 augustus in (via e-mail of Facebook) om deel te nemen. Verderop lees je hoe het inschrijven in zijn werk gaat. Zondag 26 augustus beginnen de voorrondes en is inschrijven niet meer mogelijk. Wij maken alle inschrijvingen openbaar door deze in een fotoalbum te plaatsen op Facebook. In de daaropvolgende week kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete motor, door een foto een ‘like’ te geven. De voorrondes eindigen op zondag 2 september om 09:30 uur.

 

 1. Finalisten en de Finale

De motoren die op zondag 2 september om 09:30 uur de meeste ‘likes’ hebben, krijgen een uitnodiging voor de finale. Deze vindt plaats op zondag 9 september tijdens het SPEKTAKELWEEKEND. Tijdens de finale, die plaatsvindt bij ons in Zoetermeer, zijn de finalisten aanwezig met hun motor. Op deze dag kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete motor. Aan het einde van de dag tellen we de stemmen en maken we de uiteindelijke winnaar bekend.

 

Inschrijven GESLOTEN

 • Inschrijven voor de Custom Motorcycle Contest kan via Facebook (persoonlijk bericht) of via de mail ([email protected]). Nog belangrijk: de voorrondes vinden plaats op Facebook, maar deelname zonder Facebookaccount is ook mogelijk. Heb je geen Facebookaccount? Schrijf je dan in per mail en wij houden jou per mail op de hoogte van de voortgang van de voorrondes.
 • Stuur uiterlijk dinsdag 21 augustus op Facebook een persoonlijk bericht naar Hans van Wijk Motoren BV OF stuur een e-mail naar [email protected]
 • Vermeld in het bericht: jouw naam, specificaties van je motor en eventueel een kort tekstje voor bij de motor.
 • Belangrijk: stuur ook een foto van jouw motor mee in het bericht.
 • Na de inschrijfperiode plaatsen wij alle inschrijvingen in een openbaar fotoalbum op onze Facebookpagina -met hierbij de specificaties/informatie die jij ons hebt gegeven- en beginnen de voorrondes. (Woensdag 22 augustus)

 

Voorwaarden Deelname

 • Inschrijven kan t/m zondag 26 augustus 2018 via Facebook of via de mail.
 • Na de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen door Hans van Wijk Motoren openbaar gemaakt via Facebook. (Zondag 26 augustus)
 • Het publiek op Facebook stemt tijdens de voorrondes (zondag 26 augustus t/m zondag 2 september om 09:30 uur) op hun favoriet door te ‘liken’. Meerdere stemmen uitbrengen is hierbij toegestaan.
 • Na de voorrondes maakt Hans van Wijk Motoren -op zondag 26 augustus- de tien finalisten bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Een finalist moet aanwezig kunnen zijn tijdens de finale op zondag 9 september. Blijkt een finalist toch niet in gelegenheid om aanwezig te zijn tijdens de finale, dan mag de nummer 11 (12, 13, enz.) zijn plek innemen tijdens de finale.
 • De motor is tijdens de gehele finaleperiode aanwezig zijn en wordt gebracht en opgehaald op eigen gelegenheid door de finalist.
 • Er mag geen reclame of andere vorm van commerciële uitingen bij de motor geplaatst worden.
 • De motor wordt door Hans van Wijk Motoren BV gefotografeerd tijdens het evenement (tenzij de eigenaar aangeeft dit niet te willen). De foto’s mogen gebruikt worden door Hans van Wijk Motoren voor promotionele doeleinden in de toekomst.
 • De uiteindelijke winnaar wordt door bezoekers gekozen op de finaledag, zondag 9 september. De bezoekers stemmen met behulp van een stembiljet op hun favoriet. Dit kan op de finaledag tussen 12:00 en 16:00 uur. Hans van Wijk Motoren BV zal hierna de stemmen tellen en om 16:30 uur de uitslag bekendmaken. Alleen wanneer je als finalist hierbij aanwezig bent maak je kans op een prijs. Over de uitkomst wordt niet gecorrespondeerd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.