Dé Hollandse motorbeurs: een gloednieuwe motorbeurs!

Koop hier jouw entreekaart(en)
De hollandse motorbeurs | Hans van Wijk Motoren

Iedereen is natuurlijk bekend met de jaarlijkse motorbeurs in Utrecht. Maar dit jaar is er iets nieuws! Op 16, 17 en 18 november wordt de allereerste editie van Dé Hollandse Motorbeurs gehouden, en Hans van Wijk Motoren zal aanwezig zijn!

Dé Hollandse Motorbeurs is ontstaan uit een duidelijke vraag vanuit de markt. De organisator van Dé Hollandse Motorbeurs heeft ruim 20 jaar lang Dé Noordelijke Motorbeurs georganiseerd in het noorden van het land, maar vanuit verschillende organisaties kwam de vraag om zo’n zelfde motorbeurs te organiseren in het westen van het land, en daar heeft de organisatie gehoor aan gegeven!

Koop hier jouw entreekaart(en)

Locatie

Onder de rook van Amsterdam, in de Expo Haarlemmermeer, zal het evenement plaatsvinden. Het complex zal worden omgetoverd tot een grote motorbeurs. De locatie is zeer centraal gelegen en beschikt over een ruime parkeergelegenheid vlakbij het pand, daarnaast is het gemakkelijk te bereiken via de A4, A5 en A9.

Wat kunt u verwachten?

Dé Hollandse Motorbeurs belooft van alle markten thuis te zijn: De beurs zal gevuld zijn met nieuwe en tweedehands motoren, maar biedt ook een groot aanbod in accessoires, motoronderdelen, kleding, gehoorbescherming, leer, verzekeringen, verhuur, race onderdelen, reizen, teveel om op te noemen! Daarnaast zullen er diverse motorclubs aanwezig zijn voor persoonlijk contact met geïnteresseerden. Ook mogen we shows verwachten!

Hans van Wijk Motoren is natuurlijk óók te vinden op Dé Hollandse Motorbeurs, en zal aanwezig zijn met misschien wel de allergrootste stand. Wij hebben natuurlijk, zoals u van ons gewend bent, speciale beurs kortingen op onze collectie! En wij brengen een groot assortiment mee!

Tickets voor Dé Hollandse Motorbeurs zijn aan de deur te verkrijgen maar zijn ook online verkrijgbaar en kun je hier bestellen. Op deze manier hoeft u zeker niet in de rij te staan en kunt u direct door naar de toegangscontrole!  U kunt de tickets aan de deur laten scannen vanaf een geprint ticket of vanaf uw telefoon.

Dé Hollandse Motorbeurs in het kort

Evenement : Dé Hollandse Motorbeurs
Data: 16, 17 en 18 november 2018
Locatie: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen (gelegen aan de N205)

Openingstijden:
Vrijdag 16 november: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17 november: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 18 november: 10.00 – 18.00 uur

Toegangsprijzen:
Volwassenen: € 12,00
Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Parkeerkosten:
Auto: €8
Motor: Gratis

Koop hier jouw entreekaart(en)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.