De nieuwe Kawasaki W800 2019

De Kawasaki W800 is met zijn schitterende Retro styling en kenmerkende luchtgekoelde Parallel Twin met koningsas een icoon in de motorwereld. In 2019 komt deze Kawasaki legende keihard terug in de vorm van de nieuwe W800 STREET en CAFE; mooier, moderner en completer dan ooit tevoren!

Ondanks dat de nieuwe W800 op het eerste gezicht veel van zijn voorganger weg heeft, is dit model compleet onder handen genomen en zijn 90% van de onderdelen vernieuwd. Zo kreeg de 2019 W800 een volledig nieuw rijwielgedeelte, krachtigere remmen (nu ook met schijfrem aan de achterzijde) en rondom LED verlichting. Ieder onderdeel werd zorgvuldig geanalyseerd om de motor nog moderner te maken, zonder daarbij concessies te doen aan de authentieke uitstraling.

Original never goes out of style!

De 2019 W800 is een schitterende hommage aan de oorspronkelijke Kawasaki W1 650, die in 1966 door Kawasaki op de markt werd gebracht. De W1 zette Kawasaki wereldwijd op de kaart en was tijdens zijn introductie de grootste viertaktmotor die ooit in Japan werd geproduceerd.

Tijdens de EICMA Motor Show in Milaan liet Kawasaki alvast een eerste fotosessie van de  STREET en CAFE zien. Komend voorjaar zullen alle details van deze schitterende nieuwe Retro’s officieel worden vrijgegeven.

Kawasaki W800 2019 | Hans van Wijk Motoren

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.