EICMA 2017 – De Top Vijf van Dag 2!

Ook onze top vijf van dag 2 van de EICMA in Milaan staat nu online! Lees hem snel om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes uit motorwereld! Houd goed onze website of Facebookpagina in de gaten, want de aankomende dagen zullen wij nog meer gave, nieuwe producten uitlichten. Had je onze top vijf van dag 1 gemist? Check ‘m hier:http://www.hansvanwijk.nl/eicma-2017-dag-1/.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Honda viert de dertigste verjaardag van de Africa Twin door een volledig vernieuwde versie van deze adventure bike uit te brengen! De 2018 CRF1000L Africa Twin Adventure Sports komt met een vergrote tank, handvatverwarming, Throttle By Wire-systeem, vlakker zadel, meer kuipwerk en een groter windscherm.

Bij ontwikkeling van de Adventure Sports is Honda uitgegaan van de standaard Africa Twin, waaraan vervolgens alles is toegevoegd dat nodig is om aan de wensen te voldoen van de lange-afstandsrijder. Wat ook niet onopgemerkt blijft: de Twin heeft de unieke tricolore-kleurstelling gekregen van de oorspronkelijke 1988 XRV650.

Honda Africa Twin Adventure Sports 2018 Eicma

Honda Africa Twin Adventure Sports 2018 Eicma Honda Africa Twin Adventure Sports 2018 Eicma

Rev’it Yates

De nieuwe Yates van Rev’it is een sweatshirt dat volledige bescherming biedt! Op het eerste gezicht is dit absoluut niet af te lezen van de trui, maar zodra je dichterbij komt en de stof van de trui aanvoelt, merk je direct dat het om een kwalitatief hoogwaardig stuk kleding gaat. Dubbel-geweven Cordura maakt de trui zeer slijtvast en scheurbestendig. De elastische eigenschappen van de stof zorgen hiernaast ook voor een comfortabele, zachte fit. SEESOFT-bescherming zit onzichtbaar weggewerkt op de schouders en ellebogen en de trui is voorbereid op een SEESOFT-rugbeschermer. De Yates is vanaf begin 2018 leverbaar. Het sweatshirt heeft een adviesverkoopprijs van €289,99.

Rev'it Yates Armor Sweatshirt 2018 Rev'it Yates Armor Sweatshirt 2018

Yamaha MT-09 SP

Yamaha geeft de MT-09 een welverdiende upgrade in de vorm van een SP-versie.

Wat meteen opvalt is de Silver Blue Carbon-kleurstelling, die we al eerder gezien hebben op de MT-10 SP en de Ohlins monoshock.  Naast de shock neemt Yamaha ook andere veren op in het accessoire-aanbod. Hiermee is deze dus geheel aan te passen naar de voorkeuren en het lichaamsgewicht van de rijder. Tevens kunnen de Kayaba-voorpoten nu zowel ingaand als uitgaand afgesteld worden. Vooral voor de sportievere rijders is de SP een mooie aanwinst op het hypernaked-programma.

Yamaha MT-09 SP 2018

Yamaha MT-09 SP 2018 Yamaha MT-09 SP 2018

Kawasaki Ninja 400

Als aanvulling op de Ninja-serie brengt Kawasaki een splinternieuwe 400 uit! Voor de A2-rijders onder ons is dit een zeer interessante nieuwkomer in het 400cc-Supersport-segment. We zien een gemakkelijk handelbare, lichte motor met veel vermogen, hoge koppel, optimale vering en goede remmen. Dit alles stopte Kawasaki in een modern jasje, inclusief Trellis-frame en zorgvuldige afwerking. De Ninja is leverbaar in twee kleuren (zwart/groen en zwart) vanaf februari 2018. De introductieprijs is nog niet bekend.

Kawasaki Ninja 400 2018

Kawasaki Ninja 400 2018 Kawasaki Ninja 400 2018

Kawasaki Z900RS CAFE

Onlangs introduceerde Kawasaki de Z900RS als hun nieuwe retro bike, tijdens de EICMA is daar de cafe-versie aan toegevoegd. Wanneer je om de motor heen loopt zie je dat dit onmiskenbaar een Kawasaki is. De felgroene kleur springt meteen in het oog en de topkuip verwijst duidelijk naar de motoren uit het verleden van Kawasaki. Het zadel en stuur werden tevens aangepast voor een iets sportievere zitpositie. Laat je echter niet verassen door de oldschool looks: de Z900RS CAFE is onder andere uitgerust met tractioncontrol, instelbare vering, slipperclutch en rondom ledverlichting.

Kawasaki Z900 RS Café Racer 2018

Had je onze top vijf van dag 1 van de EICMA nog niet gelezen? Check ‘m op onze website voor nóg meer motornieuwtjes!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.