GLORY: een nieuw jaar, een nieuw jasje!

Een nieuw jaar is begonnen en bij een nieuw jaar hoort een nieuw jasje, vindt onze Glory. Zijn oude pak van Evolution laat hij achter in 2017. Glory gaat fris en fruitig 2018 in met een puntgave race-combi van Dainsese!

Glory’s Nieuwe Outfit!

Onder het mom van ‘een nieuw jaar; een nieuw jasje’ trok Glory zijn oude pak uit en waant hij zich nu in een gloednieuwe combi van Dainese, die al die tijd onder het oude Evolution-pak bleek te zitten. Nog steeds weten wij niet wie zich in dit pakt schuilhoudt, maar wel weten wij dat hij er graag flitsend bijloopt.

Vorig jaar zagen wij Glory voor het eerst. Hij schoot ons toen te hulp bij de voorbereiding op de MOTORbeurs. Ook de rest van het jaar heeft hij ons regelmatig bezocht, om mee te helpen bij evenementen, om motoren te testen of gewoon om even te dollen.

No Hans No Glory Nieuw Jasje 2018

Wie is Glory?

Wie Glory precies is, dat weet niemand. Hij (of zij) doet zich voor in verschillende gedaantes: man, vrouw, lang, kort, enzovoorts. Soms zien we er zelfs twee tegelijk! Het enige dat wij eigenlijk zeker weten… is dat ‘ie zichzelf Glory noemt. Wil je meer weten over deze mysterieuze persoon? Lees dan onze eerste blog over Glory.


 

Dit jaar helpt Glory weer mee met de MOTORbeurs-voorbereidingen, die al volop in gang zijn! Voor aankomende MOTORbeurs hebben wij weer veel spannends voor jullie in petto. Wanneer je bij ons je kaartje koopt, ontvang je hierbij gratis een consumptiebon voor een broodje en drankje naar keuze t.w.v. €5,-. Ook koop je bij ons je kaartje met KORTING! Voor onze online kaartverkoop ga je naar onze webshop. (Geen verzendkosten!)


 

No Hans No Glory Nieuw Jasje 2018

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.