COMBIDEAL: DAINESE GORE-TEX-MOTORPAK

Het is alweer halverwege november en dat is te merken aan het weer. Niets is vervelender dan klappertandend op de motor zitten. Het is onaangenaam en het leidt je af. Zorg dus dat je jezelf goed tegen kou en regen beschermt, wanneer je op de motor stapt. De slimste keuze voor doorrijders: GORE-TEX.

Gegarandeerd Droog!

‘GUARANTEED TO KEEP YOU DRY’ is de belofte die Gore-Tex doet, voor ieder product dat met Gore-Tex-producttechnologie is vervaardigd. Gore-Tex houdt je droog, heeft een ademende werking en is gemaakt van een duurzaam materiaal. De ademende werking van de stof zorgt ervoor dat je comfortabel en droog in je kleren zit, zonder dat je zit te badderen in je eigen zweet.

Bij hoge temperaturen haal je gemakkelijk de thermovoering uit de jas en zet je de ventilatieritsen open. De combinatie van een ademend membraan, uitneembare thermovoering en ventilatiemogelijkheden, zorgt ervoor dat Gore-Tex een goede uitkomst is voor motorrijders die in elk seizoen van het jaar rijden.

 

Dainese Combideal Gore-Tex Carve Master Galvestone

 

Dainese Carve Master & Galvestone D2

Maak gebruik van onze super-setprijs: de Dainese Carve Master-jas en bijbehorende Dainese Galvestone D2-broek zijn nu als set te koop voor slechts €599,-! Beide kledingstukken bevatten het Gore-Tex-membraan en houden je dus gegarandeerd droog deze winter! Met behulp van verstelbare bandjes rond de taille, polsen en armen, kan je de jas goed aan laten sluiten op het lichaam. De jas is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zwart/grijs/rood en zwart/grijs/geel. Op de Galvestone vindt je ritsen op de kuiten en een verstelbare band op de taille. De broek en jas bevestig je aan elkaar met behulp van een connectierits.

Kom snel langs in onze winkel in Zoetermeer of bestel de set online. Leg hiervoor de gewenste kleuren/maten van het motorpak in je winkelwagen en vul de kortingscode WINTER2017 in. OP = OP! SLECHTS 40 kortingcodes beschikbaar! De kassa berekent automatisch de korting. De kortingscode kan je hieronder kopiëren:

 

Kortingscode:
!! Slechts 40 kortingcodes beschikbaar !!

 

Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de webshop te gaan:

Dainese Combideal Gore-Tex Carve Master Dainese Combideal Gore-Tex Carve Master
Dainese Combideal Gore-Tex Carve Master Dainese Combideal Gore-Tex Galvestone

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.