Held Imola II Flash GTX

held_flash_01De nieuwe Imola jas van Held brengt alles samen: GoreTex, uitneembare Thermo voering, ventilatie en veiligheid!

De Imola II Flash GTX is een 4 seizoenen jas waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. De jas oogt erg sportief en kan op allerlei typen motoren worden gedragen zonder dat het misstaat. De jas sluit nauw aan en dit zorgt ervoor dat de jas comfortabel blijft zitten, ook op hogere snelheden. Zoals eerder aangegeven staat veiligheid hoog in het vaandel, de jas wordt standaard geleverd met schouder en elleboog protectie maar wat deze jas echt bijzonder maakt is de speciale duurzaam gecoate reflectie laag. Overdag is de jas gewoon zwart maar wanneer er in het donker licht op schijnt val je direct op. In de onderstaande afbeelding is duidelijk te zien wat een verschil het maakt en dat je in het donker echt een stuk beter zichtbaar bent.


held_flash_02

De jas is gemaakt van Cordura-500D materiaal waardoor hij erg slijtvast is en dankzij het gebruik van Gore-Tex Z-liner is de jas 100% waterdicht en tegelijkertijd ademend. De 3d air mesh panels op de rug zorgen samen met de air-vent ritsen voor een goede luchtcirculatie. 4 binnenzakken en 7 buitenzakken zorgen ervoor dat je genoeg plek hebt voor bijvoorbeeld je sleutels en portemonnee.

De jas kost € 629,95 en is uit voorraad leverbaar.
Klik hier om de Held Imola II Flash GTX in de webshop te bekijken.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.