Herfst Checklist

Het is weer zover, de bladeren vallen, de temperatuur daalt en dagen zijn een stuk korter aan het worden. Met andere woorden, het is herfst.
Menig motorrijder laat zich hier niet door tegenhouden maar het kan geen kwaad om je goed voor te bereiden. Speciaal daarvoor hebben we een checklist gemaakt waardoor je zeker weet dat je deze herfst veilig door kan rijden!

Kijk snel of je alles in orde hebt zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

herfstchecklist

 

Pinlock:
Een pinlock is een binnenvizier dat in een helm geplaatst kan worden om te zorgen dat deze niet meer kan beslaan, zo heb je altijd een helder zicht. Klik hier voor een overzicht van alle pinlocks die we hebben. Staat jouw helm er niet bij of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel, we helpen je graag!

 

Anti-druppelvorming spray:
We kennen het allemaal wel, je bent aan het rijden en opeens begint het te regenen. Dikke druppels vormen zich op je vizier en je ziet meteen een heel stuk minder. Gelukkig zijn er middelen die ervoor zorgen dat de druppels zo van je vizier af glijden, dat rijdt een stuk veiliger! Klik hier om het meteen te bestellen.

 

Kettingsmeer:
Eigenlijk hoeven we dit natuurlijk niet uit te leggen. Door alle regen, vuil, modder en viezigheid is het van belang om je ketting goed gesmeerd te houden. Dit verlengt de levensduur van je ketting en tandwielen wat uiteindelijk weer scheelt in je portemonnee. Klik hier voor een overzicht van alle opties.

 

Roestbescherming:
Behalve je ketting zijn er natuurlijk meer delen die bescherming tegen roest kunnen gebruiken. Hiervoor hebben we S100 roestbescherming. Dit zorgt ervoor dat je onderdelen mooi blijven en langer mee gaan. Klik hier om naar de productpagina te gaan.

 

Reflecterend vest:
De dagen worden korter en donkerder dus het kan geen kwaad om extra op te vallen. Een reflecterend en fel gekleurd vest draagt hier aan bij en zorgt ervoor dat niemand jou over het hoofd kan zien. Klik hier om de beschikbare modellen te zien.

 

Regenkleding:
Zeker nu de temperatuur gaat dalen wil je niet kletsnat rondrijden dus goede regenkleding is een must! We hebben veel verschillende soorten regenkleding dus het kan geen kwaad om even goed te kijken wat het beste bij jou past zodat je altijd droog aankomt op je bestemming. Klik hier voor het overzicht van alle regenkleding.

 

Banden:
Laten we vooral de banden niet vergeten! Na een lange zomer met veel mooie dagen om te gaan rijden zijn bij velen van ons de banden niet meer wat ze waren en flink versleten. Zeker nu het vaker gaat regenen en de temperaturen lager zijn is het van belang dat je banden in goede conditie zijn zodat je rubber geen contact met het asfalt verliest. Dus: controleer je banden en zijn ze aan vervanging toe? Kijk dan hier naar ons aanbod.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.