Hij noemt zichzelf GLORY…

cover4

 

Hier bij Hans van Wijk Motoren zitten wij al een aantal weken vol in de drukte, in aanloop naar de MOTORbeurs. Door het hele pand zijn zwetende mensen dag en nacht motorproducten aan het inpakken, dichtplakken en opstapelen. De druk liep enkele weken terug zó hoog op, dat wij beseften dat wij dit zo niet langer aan konden. Het was tijd om hulp in te schakelen; de hulp van Glory…

 

Toen Glory opving dat wij hier begonnen te stressen, sprong hij meteen op zijn motor en reed naar Zoetermeer. Glory stroopte zijn mouwen op en ging samen met het hele team hard aan de slag. In slechts een paar dagen was de opgelopen achterstand weer ingehaald en kon iedereen weer rustig ademhalen.

 

Een aantal roddels deden in deze korte tijd al snel de ronde over de mysterieuze persoon. Nooit heeft hij een enkel woord gesproken en ook liep hij altijd in een volledig leren racepak door de zaak, inclusief helm met geblindeerd vizier. Sommigen beweerden dat hij vroeger in een vat met hete motorolie was gevallen, en dat hij hierna nooit meer zijn helm heeft afgedaan, omdat hij zijn verminkte gezicht niet wil verhullen. Anderen zeggen dat hij graag het pad van zijn oudere broer wil volgen, die een belangrijke autocoureur schijnt te zijn in Engeland.

 

Bij Hans van Wijk Motoren hoor je iedere dag weer nieuwe speculaties over hem. Of haar… Glory kan zich namelijk voordoen in verschillende gedaantes: man, vrouw, lang, kort, enzovoorts. Het enige dat wij eigenlijk zeker weten… is dat ‘ie zichzelf Glory noemt.

 

Er is weinig over hem bekend, maar hier in Zoetermeer zijn wij dankbaar voor zijn hulp. Wij mogen dan ook met blijdschap meedelen dat Glory ook met ons meegaat naar de MOTORbeurs in Utrecht volgende week. Glory heeft de afgelopen tijd wel bewezen dat er een steekje los zit bij hem, dus wij verwachten een dolle georganiseerde chaos, overal waar hij gaat komen. Like en volg ons snel op Facebook als je wil dat wij jou op de hoogte houden van al zijn avonturen!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.