Honda Vision 110i

17YM Vision

Of je nu op weg bent naar je werk of gewoon door de stad rijdt, met de Vision is de rit altijd opwindend. De luchtgekoelde viertaktmotor met een inhoud van 110 cc levert een geweldige balans tussen prestaties en een laag brandstofverbruik. De Vision is uitgerust met 16 inch wielen die zorgen voor een goede wendbaarheid en stabiliteit op elke ondergrond.

Het geavanceerde brandstofinjectiesysteem van de Vision levert een responsief en bruikbaar vermogen. Het Combined Braking System (CBS) koppelt de voor- en achterrem aan elkaar om snel en stabiel te kunnen remmen.

De royale opbergruimte onder het zadel van de Vision biedt genoeg plaats aan je sporttas, rugtas of je winkeltassen. En dankzij zijn compacte design kun je makkelijk en comfortabel samen met een passagier door de stad rijden. De slimme manier om het verkeer voor te blijven en van je stad te genieten.

Motortype 108 cc Luchtgekoelde 4-takt, 2 kleppen, OHC 1-cilinder
Max. vermogen 6,2 kW (8 pk) / 8.000 tpm
Max. koppel 8,7 Nm / 6.500 tpm
Rijklaar gewicht 102 kg
Tankinhoud 5,5 liter
Verbruik 1,9 l/100 km
Zithoogte 785 mm

Honda Vision 110i €2.758,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda Vision 110i? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.