Honda CB125F

Honda CB125F

De nieuwe Honda CB125F geeft je alle vrijheid en legt de kracht van onafhankelijkheid in jouw handen. Dit nieuwste lid van Honda’s legendarische CB-familie wordt gekenmerkt door een vlijmscherpe belijning en krachtig verlengde zijpanelen die extra attitude geven aan de breedgeschouderde brandstoftank. Er is een agressief ogende neus, gevormd om de multireflector koplamp, en een compact display op het dashboard – met daarop een toerenteller en een indicator die de gekozen versnelling weergeeft.

Zijn krachtige OHC ééncilinder motor met twee kleppen en PGM-FI brandstofinspuiting is enorm efficiënt, met een brandstofverbruik van 1,95 l/100 km (WMTC-mode) en scherpe acceleraties vanuit stilstand. Hierdoor biedt de tank met een inhoud van dertien liter een indrukwekkend rijbereik, waarmee je uit de buurt van het tankstation blijft en het verkeer voorblijft.

Het geïntegreerde stalen frame, de zesspaaks aluminium wielen van 18 inch, de telescoopvork en de dubbele schokdemper bieden samen de perfecte balans tussen stabiliteit op rechte stukken en feedback in de bochten. En als het er echt op aankomt, zorgen de slanke body, het lage rijklaar gewicht van 128 kg en het brede stuur – met links en rechts een slot op 45° – ervoor dat je snel en makkelijk krappe ruimtes in- en uitrijdt.

Motortype 124,7 cc Luchtgekoelde 4-takt, 2 kleppen, OHC 1-cilinder
Max. vermogen 7,8 kW (10,6 pk) / 7.750 tpm
Max. koppel 10,2 Nm / 6.250 tpm
Rijklaar gewicht 128 kg
Tankinhoud 13 liter
Verbruik 1,95 l/100 km
Zithoogte 775 mm

Honda CB125F €3.358,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda CB125F? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.