Honda CBR650F

Sportieve prestaties en handling, comfort en veelzijdigheid – de nieuwe CBR650F heeft het allemaal. Hij is compact en verfijnd tot in het laatste detail, de koppelrijke, vloeistofgekoelde inline DOHC-viercilindermotor van de CBR650F, en levert responsieve acceleratie die het bloed meteen laat stromen vanaf de lage toerentallen tot aan de rode streep bij 11.000 t.p.m. De PGM-FI brandstofinspuiting zorgt voor een snelle gasrespons en een laag brandstofverbruik.

De kuip van de CBR650F onthult opzettelijk de motor, waardoor hij die sportieve streetlook krijgt. Maar hij biedt ook bescherming tegen de wind tijdens langere ritten en deelt natuurlijk de typische stijl van de CBR-familie. En in de kleine achterunit en de korte uitlaatdemper klinkt een stukje Honda race-DNA door.

De LED-verlichting voor en achter zorgt voor een helder zicht. De twee grote digitale displays met witte achtergrondverlichting – mooi, duidelijk en functioneel – leveren informatie over de inhoud van de tank, een klok en tripcomputer.

De volledig nieuwe inline viercilindermotor van de CBR650F is ontwikkeld om een royaal koppel te leveren bij lage en middelhoge toeren, met een topvermogen van 64 kW en een efficiënt brandstofverbruik.

Het lichte, stalen twin-spar frame met optimale stijfheid is sterk en geeft de rijder meer feedback. De telescoopvork van 41 mm levert een gevoel van nauwkeurige controle aan de voorkant, terwijl de instelbare monoschokdemper aan de achterkant bediend wordt via een gebogen aluminium swingarm.

De twee 320 mm ‘wavy’ voorremschijven en krachtige remklauwen met twee zuigers zorgen samen met het Anti-Lock Braking System (ABS), dat er standaard op zit, voor optimale remkracht.

Motortype 649 cc Vloeistofgekoelde 4-takt, 16 kleps DOHC 4-cilinder in lijn
Max. vermogen 64 kW / 11.000 tpm
Max. koppel 63 Nm / 8.000 tpm
Rijklaar gewicht 211 kg
Tankinhoud 17,3 liter
Verbruik 4,8 l/100 km
Zithoogte 810 mm

Honda CBR650F  Travel Pack

Met het Travel Pack maak je van jouw Honda CBR650F een nog comfortabelere tourer. Met de verwarmbare handvatten de tanktas en de reistas stap jij met al jouw benodigde spullen op je motorfiets en heb je in de koude tijden geen last van koude handen. Met sportscherm en het spatbord geven daarnaast een extra sportieve look aan jouw CBR650F.

Honda CBR650F Supersport Pack

Met het Supersport Pack geef je jouw CBR650F een nog sportievere look. Het pakket bestaat uit een voor- en achter spatbord, sportscherm, seatcover, wielstickers en een tankpad.


Honda CBR650F €10.458,-
Travel Pack € N.N.B.
Supersport Pack € N.N.B.

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda CBR650F? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.