Honda CMX500 Rebel 2018

Honda CMX500 Rebel 2017 2018

EENVOUDIG & RAUW

Honda CMX500 Rebel: de modernste technologie, toegepast in een traditioneel en authentiek jasje!

De Rebel is zeer gemakkelijk handelbaar door zijn smalle postuur en laag-liggende zadel. Dit maakt de motor goed wendbaar, zelfs bij lage snelheden. Manoeuvreren door smalle straatjes of druk verkeer zal geen probleem zijn. Op de Rebel zit je in een ontspannen houding, met licht gebogen armen en je voeten op centraal geplaatste voetsteunen. De Rebel wordt aangedreven door een 471cc parallel twin met veel kracht onderin en een lineaire vermogensafgifte. Hiernaast is deze motor geschikt voor motorrijders met een A2-rijbewijs, door zijn maximale vermogen van 34 kW (8,500 tpm).

Gebruiksvriendelijk, maar niet voor watjes!

Het stalen buizenframe van de Rebel is helemaal nieuw en vormt de basis voor de frisse, hedendaagse lijnen van deze sobere ‘bobber’ met dikke banden. De motor is zeer strak vormgegeven: diep zwart, met enkel bij de rode uitvoering wat kleur in de tank. De grijze versie heeft een grijze tank en achterspatbord.

De motor mag dan gemakkelijk handelbaar zijn, maar blijkt door zijn stoere uiterlijk toch niet geschikt voor watjes. De bobber is zeer minimalistisch vormgegeven: zonder poespas, maar met veel stijl. Dat de motor niet voor softies is blijkt ook als je de motor start en het diepe gegrom hoort van de 2-in-1-uitlaat: gebouwd met twee resonantiekamers en een 120 mm-demper in shotgun-stijl.

Specificaties van de Honda CMX500 Rebel

Motortype 471 cc Vloeistofgekoelde DOHC 8 kleppen paralleltwin
Max. vermogen 34 kW / 8,500 tpm (A2-geschikt)
Max. koppel 44.6 Nm / 6,000 tpm
Rijklaargewicht 190 kg
Tankinhoud 11.2 liter
Verbruik 3,74L/100 km – 1/26L
Zithoogte 690 mm

Honda CMX500 Rebel €7.458,-

Maak de Look Compleet

Zie jij jezelf al rondrijden op deze Rebel? Wij geven je nog wat outfit-inspiratie, passend bij deze stoere bobber. Stoer, casual, minimalistisch en een beetje geheimzinnig is de look die bij deze motor past. John Doe sluit goed aan op de stijl van de Rebel. Wij kozen dan ook voor een mooie bijpassende jas, col en handschoenen van dit merk. Kom een keer langs om onze gehele John Doe-collectie te bekijken of neem een kijkje op onze webshop.

SHOEI J.O. Hawker Zwart-Wit-Grijs Jethelm

SHOEI – J.O. Hawker Jethelm

John Doe Freewheeler

John Doe – Freewheeler Handschoen

Rev'it Grand Motorschoen

Rev’it – Grand Motorschoen

John Doe 2-Face Col Motor

John Doe – Two-Face Motorcol

John Doe Roadster Motorjas

John Doe – Roadster Motorjas

Cargo Stroker Olijfgroen Motorjeans

Cargo – Stroker Motorjeans


Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda CMX500? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en spelfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.