Honda NC750X

17YM NC750X

De nieuwe NC750X is het Adventure model in de NC-reeks. Het is een motor waarin je al je vertrouwen kunt stellen. Elke dag weer, voor woon-werkverkeer, gebruik in de stad of gewoon voor een plezierrit. Hij ziet er scherper uit dan ooit en met de 2016 kleurstelling is het onmogelijk om je ogen ervan af te houden. De 745 cc parallel twin met een 270° krukas en dubbele balansas is het hart van de NC750X. Het blok biedt veel bruikbaar koppel en dankzij de nieuwe demper is er een karaktervol geluid dat als het ware de hartslag van de twin naar buiten zendt. Met de optionele Dual Clutch Transmission heb je de keuze tussen twee automatische rij-modi: Drive en Sport. In de Drive stand is het gemakkelijk rijden; je draait het gas open en dicht wanneer je dat wilt en stuurt de motor vlot door alle stadsverkeer. Op slingerende secundaire wegen schakel je vlot over naar de Sport modus die nu drie standen biedt om je persoonlijke stijl nog beter tegemoet te komen. Tot slot kun je ook nog kiezen om manueel te schakelen via de knoppen op de linker stuurhelft.

De NC750X is standaard uitgerust met ABS zodat je onder alle omstandigheden veilig en vol vertrouwen kunt remmen. Als je volledig tot stilstand komt, laat de lage zadelhoogte toe om met gemak beide voeten op de grond te plaatsen. Verder hebben we de opslagcapaciteit vergroot tot 22 liter, dat betekent dat je er met gemak een integraalhelm in kwijt kunt of een laptop of lichte jas en een slot. Ook nieuw zijn de LED-lichten voor- en achteraan die zorgen voor een klassevolle uitstraling en het nieuwe dashboard met kleurendisplay. Er is ook een veilige en gemakkelijke Wave-sleutel. Druk op de startknop van het blok dat voldoet aan de Euro4 normen en met de 14 liter tank heb je een potentiële autonomie van 400 km.

Motortype 745 cc Vloeistofgekoelde 4-takt, parallel twin, 8-kleps SOHC
Max. vermogen 40,3 kW (55 pk) / 6.250 tpm
Max. koppel 68,0 Nm / 4.750 tpm
Rijklaar gewicht 219 kg / 229 kg*
Tankinhoud 14,1 liter
Verbruik 3,5 l/100 km**
Zithoogte 830 mm

*Uitvoering met Dual Clutch Transmission

**Uitvoering met Dual Clutch Transmission, getest in D-modus.


Honda NC750X Touring Pack

Het Touring Pack voor de NC750X maakt hem nog functioneler dan dat hij al is. Met een topkoffer van 45 l, zijkoffers van 29 l een middenstandaard en handkappen kun jij in comfort reizen.

Honda NC750X Adventure Pack 

Het Adventure Pack bestaat uit het Touring Pack met daarbij een comfortzeil, mistlichten en een aluminium sierkit. Met het Adventure Pack is jouw NC750X helemaal klaar om het meest ruige terrein te trotseren.


Honda NC750X €9.558,-
Honda NC750X DCT €10.558,-
Touring Pack € N.N.B.
Adventure Pack € N.N.B.

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda NC750X? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.