Honda SH300i

17YM SH300i

Of je nu kiest voor een mondaine stijl, het vertrouwen om kasseistroken aan te vallen of comfort waarmee je moeiteloos over snelwegen en de stadsring rijdt; de SH300i heeft dit alles, en nog veel meer, in het aanbod. Met zijn vloeistofgekoelde 279 cc vierkleps monocilinder is de SH300i klaar voor elke uitdaging die de huidige snelle wereld hem toespeelt. Het blok biedt een toegenomen koppel en nog betere acceleratie waardoor het vinnige karakter nog beter tot uiting komt. Met de intelligente lage wrijvingstechnologie en het voldoen aan Euro4 normen zijn de emissies laag en de kosten van je rit zeer beperkt.

Toch zijn prestaties alleen niet genoeg. Het compacte bodywork met een vlakke bodem en een doorstapdesign steunt op 16 inch wielen. Die bieden tegelijk de stabiliteit en wendbaarheid die nodig is voor stadsverkeer of rijden op de snelweg. De nieuwe LED-lampen voor en achter accentueren niet alleen het moderne design, maar verbeteren ook het zicht in het donker aanmerkelijk. Onder het zadel is er een opbergruimte waarin een integraalhelm en regenpak of slot opgeborgen kunnen worden.

Nieuw in 2016 is het innovatieve Smart Key systeem dat zowel het gebruiksgemak verbetert als de veiligheid verhoogt. Als je minder dan 2 meter van je motor verwijderd bent, maakt de sleutel verbinding met een receptor aan de voorzijde van de kuip waardoor je de motor kunt starten of de ruimte onder het zadel opent met één druk op de knop. Voeg daaraan toe dat ABS standaard gemonteerd is op de SH300i en je komt tot de slotsom dat dit een sterke, betrouwbare scooter is die alles aan kan wat de moderne wereld op hem afstuurt.

Motortype 279,1 cc Vloeistofgekoelde 4-takt, 4 kleppen, SOHC 1-cilinder
Max. vermogen 20 kW (27 pk) / 8.500 tpm
Max. koppel 26,5 Nm / 6.000 tpm
Rijklaar gewicht 170 kg
Tankinhoud 9 liter
Verbruik 3,3 l/100 km
Zithoogte 785 mm

Honda SH300i (incl. Topbox) €6.358,-
Honda SH300Si (incl. topkoffer) €6.358,-

 


Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda SH300i? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.