Honda VT750CS Shadow

shadow-2

Met een lichte draai aan de gashendel voel je het vermogen dat moeiteloos en zeker geleverd wordt door het levendige V-twin motorblok met brandstofinjectie. Ervaar de soepel schakelende vijfversnellingsbak die garant staat voor een gemakkelijke en vloeiende controle over het vermogen van de motor. Ontspan, want de grote brandstoftank en het bijzonder lage brandstofverbruik zorgen ervoor dat je grote afstanden kunt overbruggen tussen de tankbeurten door.

Zijn elegante, kogelvormige koplamp trekt de aandacht en wordt benadrukt door de indrukwekkende verchroomde voorvork en de glimmende wielen met draadspaken. Zijn brommende V-twin motor en grote dubbele shotgun-dempers zorgen voor een pulserend vermogen, krachtige acceleraties en een rustgevend geluid, kortom: een zeer plezierige rij-sensatie. Het betrouwbare Combined ABS biedt net zoveel comfort als de lage zadelhoogte en ontspannen zithouding en vergroot het gevoel van vertrouwen en controle. Neem plaats en geniet van de rit – en van de jaloerse blikken op de vloeiende retrobelijning van deze Shadow VT750C.

Motortype 745 cc Watergekoelde 4-takt, 52° V-2, 6-kleps SOHC
Max. vermogen 33,5 kW (45,9 pk) / 5.500 tpm
Max. koppel 64 Nm / 3.500 tpm
Rijklaar gewicht 262 kg
Tankinhoud 14,6 liter
Verbruik 4,4 l/100 km
Zithoogte 658 mm

Honda VT750CS Shadow €10.558,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda VT750CS Shadow? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.