Kawasaki Versys-X 300 2018

versys-x-300

De Versys-X 300 biedt rijplezier in combinatie met een rechte zitpositie, veel comfort dus, typische Versys waarden. De avontuurlijke motor komt met een riante standaarduitrusting én nog twee speciale uitvoeringen voor seizoen 2017. Tevens is hij geschikt voor A2 rijders.

Het motorblok van de stoere machine bestaat uit een 296cc watergekoelde parallel twin getuned op maximale kracht al vanaf een laag toerental. De Versys-X 300 is uitgerust met een Assist and Slipper clutch. Zijn verfijnde injectie en dubbele gaskleppen dragen bij aan een milieuvriendelijke en uiterst zuinige motor.

De motor kenmerkt zich door een comfortabele zitpositie en een hoog windscherm voor optimale bescherming. Een breed stuur zorgt hiernaast voor veel controle en een goede hanteerbaarheid. Het display van de Versys-X 300 heeft een versnellingsindicator, dubbele trip meters en geeft het actuele en gemiddelde verbruik aan. Het bijzonder lage verbruik zorgt voor een actieradius van meer dan 400km op een tank benzine. Ook op dit model zijn Kawasaki’s ERGO-FIT opties beschikbaar voor een optimale zitpositie.


Motortype 296 cc vloeistofgekoelde, parallelle 2-cilinder 4-takt motor
Max. vermogen 29,3 kW (40 PK) / 11.500 tpm
Max. koppel 25,7 Nm / 10.000 tpm
Rijklaar gewicht 175 kg
Tankinhoud 17 liter
Verbruik 4,1 l/100 km
Zithoogte 845 mm

 


Urban-pakket

Het urban-pakket voor de Versys-X 300 bevat een topkoffer van 30 liter waar benodigde zaken in meegenomen kunnen worden. De handkappen zul je nooit meer koude handen hebben en de middenbok maakt dat je de Versys-X 300 overal gemakkelijk kan neerzetten. Als laatste zorgt het tankpad voor de bescherming van de laklaag aan de voorkant van de tank.

Adventure-pakket

De Versys-X 300 is een echte avonturier en met het adventure-pakket maak je deze motorfiets helemaal compleet. De zijtassen set maakt het mogelijk om spullen mee te nemen en in combinatie met de handkappen is elk weer te trotseren. Met de middenbok is de Versys-X 300 overal gemakkelijk te plaatsen en de engine guards beschermen het motorblok tegen eventuele schade. Als laatste beschermt de tankpad tegen lakschade van ritsen.


Kawasaki Versys-X 300 €6.699,-
Urban-pakket €   499,-
Adventure-pakket €   799,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Kawasaki Versys-X 300? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.