Kawasaki Vulcan S 2018

Met de Vulcan S scoorde Kawasaki een regelrechte hit. Eindelijk een écht nieuw Cruiser concept met een krachtig staand 650cc tweecilinder blok, een volkomen eigen gezicht en de beste handling in zijn klasse. Tevens is hij geschikt voor A2 rijders.

En alsof dat nog niet onderscheidend genoeg was introduceerde Kawasaki ook nog eens een unieke lijn ‘’Ergo-fit’’ accessoires voor de Vulcan S, waardoor werkelijk iedereen een perfecte rijpositie op deze Urban Hero kan vinden.


Motortype 649 cc vloeistofgekoelde, parallelle 2-cilinder 4-takt motor
Max. vermogen 45 kW (61 PK) / 7.500 tpm
Max. koppel 63 Nm / 6.600 tpm
Rijklaar gewicht 229 kg
Tankinhoud 14 liter
Verbruik
Zithoogte 705 mm

Vulcan S Special Edition

Voor komend seizoen is de Vulcan S Special Edition uitgevoerd met een fraaie nieuwe kleur die de Vulcan er echt uit laat springen. De kleur Pearl Lava Orange geeft de Vulcan dat sportieve uiterlijk dat matcht bij zijn karakter.

Light Tourer-pakket

Met het Light Tourer-pakket veranderd de Vulcan S in een chopper waarmee gemakkelijk lange afstanden zijn af te leggen. Met de lederen zijtassen kun je een aantal zaken gemakkelijk meenemen, en met de sissy bar en het hoge windscherm is het comfortabel touren.

Sport-pakket

Het sport-pakket laat een compleet andere kant van de Vulcan S zien door de toevoeging van een full system Arrow uitlaat waarmee de Vulcan S een diepe een prachtige roffel krijgt elke keer als je de gashendel draait. Met het smoke windscherm ziet de Vulcan S er nog sportiever uit.


Kawasaki Vulcan S €9.049,-
Kawasaki Vulcan S Special Edition €9.249,-
Light Tourer-pakket €   999,-
Sport-Pakket €   899,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Kawasaki Vulcan S? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.