Kawasaki Z300 Performance

z300-performance

Met de Z300 wordt de beroemde Kawasaki performance en kwaliteit naar de 300cc klasse gebracht. De agressieve SuperNaked styling is afgeleid van zijn zwaardere broers en onderscheidt zich daarmee van de concurrentie.

Het onverwoestbare tweecilinderblok, de dubbele gaskleppen, dubbelzuiger remklauwen en zijn lichte gewicht zorgen voor een bijzondere rijsensatie. De unieke Assist & Slipper Clutch en actieve zitpositie dagen uit tot een sportieve rijstijl. Een ultieme machine die gegarandeerd voor een brede glimlach op het gezicht zorgt.

Om Kawasaki’s positie in dit belangrijke segment verder te verstevigen en nog meer jongeren aan zich te binden komt Kawasaki met een unieke promotie. De Kawasaki Ninja 300 KRT Edition en Kawasaki Z300 Naked worden namelijk standaard uitgerust als Performance Edition!

Het Performance pakket completeert het sportieve imago van deze snelle Kawasaki’s en de Akrapovič carbon uitlaat zorgt voor meer vermogen, meer trekkracht en een subliem donker motorgeluid!


Motortype 296 cc Vloeistofgekoelde, viertakt parallel-twin
Max. vermogen 29,0 kW (39 PK) / 11.000 tpm
Max. koppel 27,0 N.m / 10.000 tpm
Rijklaar gewicht 170 kg
Tankinhoud 17 liter
Verbruik
Zithoogte 785 mm

Het standaard uitgeruste Performance pakket bestaat uit :
• Akrapovič uitlaat Carbon
• Buddyseat cover in kleur
• Wheelrims
• Z-Tankpad


Kawasaki Z300 Performance €5.899,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Kawasaki Z300 Performance? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.