Kawasaki News Show 2019

Kawasaki news show | Hans van Wijk Motoren

Kawasaki organiseert mega News Show 

Kom naar de Kawasaki News Show in Soest! Als grootste Japanse motormerk in de Benelux heeft Kawasaki besloten om een vervolg te geven aan haar succesvolle Kawasaki News Show in het Nationaal Militair Museum. 1 en 2 december zullen alle nieuwe 2019 Kawasaki modellen en primeurs weer op deze schitterende locatie te bewonderen zijn.

Tijdens de Kawasaki News Show zullen niet alleen alle 2019 Kawasaki modellen en kleuren voor het eerst op Nederlandse bodem te zien zijn. Ook zullen een groot aantal Kawasaki partners, zoals Race Teams, Clubs en een schitterend ‘Kawasaki Legends Museum’ voor een onvergetelijke merkbeleving zorgen. Daarnaast zullen vele vaste partners, waaronder Monster Energy en Motul aanwezig zijn.

Nieuwe 2019 modellen te zien!

In Soest zullen alle nieuwe 2019 modellen en kleuren worden gepresenteerd. Deze zijn vlak daarvoor gepresenteerd door Kawasaki op de EICMA Milaan. We verwachten minimaal één nieuw model, en we hopen dat de Ninja ZX6R er ook te zien zal zijn, die deze week onthuld wordt tijdens die AIM expo in Las Vegas!

Henk Salomons, General Manager Kawasaki Motors Benelux:
“De eerste editie van de Kawasaki News Show afgelopen jaar was een doorslaand succes. De bezoekers konden de unieke mix van een hoogwaardige merkpresentatie met vrij parkeren en vrije toegang tot een indrukwekkend museum enorm waarderen. Met onze eigen News Show doen we onze fans in een topomgeving een groot plezier!” 

Schrijf je nu in voor de Kawasaki News Show!

De toegang voor de Kawasaki News Show (en het museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs) en na pre-registratie op de website van Kawasaki. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het gesponsorde Kawasaki tarief van € 5,- . De normale entreeprijs is € 14,00.

Graag tot ziens in Soest op zaterdag 1 en zondag 2 december. Hans van Wijk Motoren zal zeker ook aanwezig zijn!

Openingstijden
Zaterdag 1 december 10:00 tot 17:00
Zaterdag 2 december 10:00 tot 17:00

 

Meld je gratis aan!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.