Kawasaki, Nieuwe generatie Z1000

Eerder zagen we al een teaser van een nieuw model wat Kawasaki zou introduceren op 5 November. Nu heeft Kawasaki meer los gelaten door middel van een foto. Hierin is duidelijk te zien dat het om de nieuwe Z1000 gaat. Het mogen dan alleen de contouren zijn van de motor, maar wij zitten nu al op het puntje van onze stoel! Dit is wat Kawasaki wil loslaten:

De Z1000 is sinds de introductie in 2003 de grondlegger van het Supernaked-segment. Op 5 november zal Kawasaki tijdens de EICMA Motorshow in Milaan een compleet nieuwe Z1000 introduceren. Een radicaal vernieuwde designfilosofie zorgt voor een beestachtige machine. De nieuwe Z1000 ademt de unieke Sugomi-filosofie van Kawasaki: een machine die bijna tastbare energie uitstraalt met het uiterlijk van een roofdier dat zijn prooi besluipt.

Sugomi

De Sugomi-filosofie zorgt voor een ontzagwekkende dreiging die zichtbaar wordt in de vorm van het beeld van een gehurkte panter. Het resultaat is een machine die in de startblokken staat om in actie te komen. Een scherpe focus, gehurkt, de spieren aangespannen om toe te slaan…

 

14Z1000_sugomi_concept_image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.