Kawasaki Ninja ZX-10RR 2018

zx-10rr

De exclusieve Ninja ZX-10RR gaat gehuld in de kenmerkende “Winter Test”-kleuren van het Kawasaki Racing Team en zit boordevol hoogwaardige upgrades die maximale prestaties mogelijk maken voor zowel een professionele coureur als een gewone rijder.

Het chassis kreeg een enorme upgrade in de vorm van gesmede aluminium Marchesini-wielen die het onafgeveerde gewicht aanzienlijk verlagen. Voor de remmen werd er gekozen voor de absolute top, namelijk Brembo M50 monobloc-remklauwen, gegroefde Brembo-schijven en een radiale Brembo-rempomp met gevlochten remleidingen.

De revolutionaire Showa BFF-voorvork en horizontaal geplaatste achterschokdemper bieden vele instelmogelijkheden voor een ideale setting. Verder werd de cilinderkop aanpast, waardoor er direct “hete” nokkenassen geplaatst kunnen worden. De KQS Kawasaki Quick Shifter werd uitgebreid en kan nu voor zowel op- als terugschakelen gebruikt worden.

Motortype 998cc Vloeistofgekoelde, 4-cilinder 4-takt lijnmotor
Max. vermogen 147,1 kW (200 PK) / 13.000 tpm
Max. koppel 113,5 Nm / 11.500 tpm
Rijklaar gewicht 206 kg
Tankinhoud 17 liter
Verbruik
Zithoogte 835 mm

Performance-pakket

Het performance-pakket voor de ZX-10RR bevat een Carbon Akrapovic die de motorfiets een echte SBK (superbike) look geeft. De buddyseat cover en de kneepads zorgen voor grip en stabiliteit voor de rijder tijdens de rit.


Kawasaki ZX-10RR €22.999,-
Performance-pakket €     999,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Kawasaki ZX-10RR? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.