MOTORbeurs 2017: De Hans van Wijk-Maskeractie!

Advertentie

De slogan van de MOTORbeurs (‘No Bikes No Glory’) zou eigenlijk ‘No Hans No Glory’ moeten zijn! Dit komt doordat Hans van Wijk in 1985, één van de initiatiefnemers voor de MOTORbeurs is geweest. Hans van Wijk Motoren is sindsdien onlosmakelijk verbonden aan de mooiste beurs van Nederland en heeft daarom een gigantische invloed op het hedendaagse succes. Om dit duidelijk te maken is Hans van Wijk Motoren een actie gestart waarbij bezoekers van de MOTORbeurs 2017 fantastische prijzen kunnen winnen. Zij zullen hiervoor de GLORY’s goed in de gaten moeten houden!

 Om het statement ‘No Hans No Glory’ uit te dragen en om prachtige motorprijzen te winnen, kunnen bezoekers meedoen aan de Hans van Wijk-Maskeractie. De actie gebruikt moderne communicatiemiddelen, om de geschiedenis van de MOTORbeurs te vertellen. Tijdens de MOTORbeurs 2017 (23-26 februari) worden er maskers uitgedeeld. Deelnemers maken een creatieve foto, terwijl zij dit masker dragen. Deze foto deelt men vervolgens via de social media-kanalen van Hans van Wijk Motoren (Twitter, Instagram of Facebook), waarbij de hashtag #NoHansNoGlory wordt gebruikt.

In de stand van Hans van Wijk (10.A046), kunnen deelnemers als beloning een 20%-kortingsbon* komen ophalen. Alle deelnemers van de maskeractie ontvangen deze kortingsbon. Ook de bekende motormerken van deze wereld beamen het statement #NoHansNoGlory, in samenwerking met deze merken is er een mooie (hoofd)prijzenpot samengesteld. De meest creatieve deelnemers van de Hans van Wijk-Maskeractie worden ook nog beloond met één van deze hoofdprijzen. BEKIJK DE HOOFDPRIJZEN HIER

Twee mystieke personen delen de maskers uit. Gehuld in een exclusief Hans van Wijk Motoren-racepak voorzien zij de bezoekers van een masker. De identiteit, het karakter en het uiterlijk van deze figuren weet niemand. Wanneer ze rondlopen, waar ze rondlopen en hoeveel maskers ze uitdelen, is voor zowel de organisatie als medewerkers van Hans van Wijk Motoren een compleet raadsel. We weten slechts één ding zeker: ze noemen zichzelf ‘Glory’. Meer informatie over Glory vind je in een eerder artikel op onze website.

Los van alle raadsels is de boodschap echter kraakhelder. Voor alle bezoekers van de MOTORbeurs 2017 geldt het volgende: Ga voor Hans van Wijk, ga voor fantastische motorprijzen, ga voor ‘Glory’! #NoHansNoGlory.

Voor de thuisblijvers: iedereen die Hans van Wijk volgt, maar NIET aanwezig is tijdens de MOTORbeurs kan ook het statement #NoHansNoGlory uitdragen. Onderaan dit bericht kun je het masker downloaden en ook kans maken op één van de hoofdprijzen. 

 Wat moet je doen:

  • Download het masker van de actie: Hans van Wijk-Masker
  • Maak creatieve foto met dit masker en deel deze via Instagram, Twitter of de Facebook van Hans van Wijk Motoren met de hashtag #NoHansNoGlory
  • Je maakt nu kans op één van de hoofdprijzen, de winnaars worden na de beurs bekend gemaakt!
  • De thuisblijvers mogen NU al foto’s toesturen!

 

*De korting wordt verrekend vanaf de adviesverkoopprijs van artikelen en geldt over het gehele bonbedrag. De cadeaubon is niet geldig bij aankoop van communicatie- en navigatieartikelen, in de werkplaats of bij aankoop van motoren. De cadeaubon is geldig t/m 31 december 2017 bij Hans van Wijk Motoren in Zoetermeer. Bij uitgifte van de cadeaubon worden persoonsgegevens gevraagd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.