MICHELIN: €30,- Korting op montage!

MICHELIN-MONTAGEACTIE van maandag 12 maart t/m woensdag 11 april! Nog nieuwe banden nodig voor het aankomende motorseizoen? Sla nu je slag, want bij aankoop van een setje van een van de vier actiebanden krijg je €30,- korting op montage.

Een viertal banden van MICHELIN doet mee aan de actie:

  • MICHELIN Power RS
  • MICHELIN Road 5
  • MICHELIN Pilot Road 4
  • MICHELIN Pilot Road 4 GT

MICHELIN Power RS

De MICHELIN Power RS is een sportieve straatband met uitstekende grip, wendbaarheid en handling. Maak de piloot in je wakker! Meer over de Power RS lees je in deze blog van MICHELIN.

MICHELIN Road 5

De MICHELIN Road 5 is de opvolger van de populaire MICHELIN Pilot Road 4, met nog betere grip op het wegdek! MICHELIN maakte bij de ontwikkeling van de Road 5 gebruik van de allernieuwste technologieën en dit is duidelijk terug te zien aan de testresultaten. Lees meer over de Road 5 in onze blog.

MICHELIN Pilot Road 4

De MICHELIN Pilot Road 4 is een kampioen op nat wegdek -vooral bij het remmen. De MICHELIN Pilot Road 4 levert veelzijdigheid en een lange levensduur. Meer over de Pilot Road 4 lees je in deze blog van MICHELIN.

MICHELIN Pilot Road 4 GT

De MICHELIN Pilot Road 4 GT presteert uitstekend op natte wegen -vooral bij het remmen- en zorgt voor optimale stabiliteit van GT motoren. Meer over de Pilot Road 4 GT lees je in deze blog van MICHELIN.

Alle MICHELIN-banden vind je terug in onze webshop.

Geef ons snel een belletje voor bandenadvies (onderdelenafdeling: 079-3601731) of voor het maken van een afspraak (werkplaats: 079-3601730)! Per mail ([email protected] of [email protected]) zijn wij ook bereikbaar voor al je vragen.

Michelin Road 5 Pilot 4 power RS Korting Monteren Hans van Wijk Motoren