Alpinestars
Alpinestars Tech-Air Race Vest zwart/fluor geel
Alpinestars
Alpinestars Tech-Air Race Vest zwart/fluor geel
Zo laag als  1.199,96
Maattabel
  • Daarom Hans van Wijk
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Actuele winkelvoorraad

Productinformatie

Omschrijving

Tech-Air ™ is 's werelds eerste zelfstandige airbagsysteem die onafhankelijk functioneert zonder dat er sensoren op de motor moeten worden geïnstalleerd en de daaropvolgende behoefte om een specifieke motorfiets te koppelen aan het airbagsysteem dat de rijder gebruikt. Dit betekent dat Tech-Air ™ de vrijheid biedt om op elk gewenst moment elke motor op elke manier te rijden. Tech Air ™ biedt onmiddellijke, uitgebreide bescherming in een crash door de volledige rug, schouders, niergebieden en borst op te blazen. De airbag van Tech-Air ™ is opgenomen in een speciaal ontworpen vest, dat vervolgens wordt bevestigd en gebruikt in combinatie met een compatibele jas. Voor de eerste lancering van de airbag zijn er twee jacket modellen beschikbaar - de Valparaiso voor Tech-Air touring jacket en de Viper voor Tech-Air street jack - waardoor het Tech-Air ™ systeem in wisselende omstandigheden onder alle weersomstandigheden kan worden gebruikt.

Tech-Air ™ is ontwikkeld na meer dan 15 jaar uitgebreide R & D in de toonaangevende airbagtechnologie, beginnend in MotoGP en in meer dan een half miljoen mijl van testen, is de eerste en enige onafhankelijke full body van de wereld. Speciaal ontworpen airbagsystemen die rijders bescherming bieden tegen de eerste impact in een ongeluk.
Tech-Air ™ maakt gebruik van een geavanceerd algoritme om kritische airbagbescherming te bieden voor de eerste impact, wat het primaire contact tussen de rijder en de obstakels of het voertuig. Het systeem biedt ongeëvenaarde vrijheid en veelzijdigheid. Met geen verbindingen tussen motor en rijder zijn beide systemen helemaal onafhankelijk, wat betekent dat een rijder volledige airbagbescherming van het bovenlichaam kan hebben op elke motor, ongeacht het merk of model.
Het Tech-Air ™ Street-systeem kan worden gebruikt voor weg- en off-road avontuurlijke tochten, terwijl Tech-Air ™ Race kan worden gebruikt voor het uitvoeren van prestatie rijden, maar ook via een systeem firmware-swap kan deze worden geconfigureerd naar straatinstellingen voor de ultieme veelzijdigheid.

Specificaties

Meer informatie
Artikelstatus Leverbaar
Artikelnummer 6508016.155.XXL
Merk Alpinestars