Nieuw in de showroom: Suzuki 2015 modellen

Het jaar 2015 begint gelijk goed met een aantal nieuwe motormodellen in onze showroom.

Suzuki DL650 V-Strom XT ABS

8-v-strom650xt-scene

Ga het avontuur aan!

De Suzuki V-Strom 650XT is ontwikkeld voor de avontuurlijk ingestelde motorrijder. De spaakwielen bieden extra comfort op slecht wegdek. En voor meer comfort tijdens lange snelwegritten is de buddy aan de voorzijde bewust smal gehouden.

De Suzuki V-Strom 650XT biedt de mogelijkheid van een freeze-indicator. Die geeft een signaal als het buiten 3 graden Celsius of kouder is. Ideaal voor motorrijders die ook in de winter op de motor stappen. Daarbij is de Suzuki V-Strom 650XT standaard uitgerust met ABS.

Stoer of extra stoer?

Dat de nieuwe Suzuki V-Strom 650XT avontuurlijke roots heeft, is te zien aan de Suzuki-‘snavel’ aan de voorzijde. Dit iconische designkenmerk van Suzuki Adventure-motoren staat stoer en geleidt bovendien koude lucht naar de radiateur.

Een extra stoer uiterlijk voor de Suzuki V-Strom 650XT?

Suzuki levert talrijke accessoires, waaronder aluminium koffers, een beschermplaat voor het carter, een vario-windscherm, led-mistlampen, valbeugels, een aluminium kettingbeschermer én een 12-voltaansluiting.

De Suzuki V-Strom 650XT is voorzien van een 645 cc V-Twin motorblok dat onder andere een hoog koppel in het lage en midden toerengebied levert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.