Nieuw Product: MICHELIN ROAD 5

De Michelin Road 5 is de opvolger van de populaire Michelin Pilot Road 4, met nog betere grip op het wegdek! Michelin maakte bij de ontwikkeling van de Road 5 gebruik van de allernieuwste technologieën en dit is duidelijk terug te zien aan de testresultaten.

Veel Nieuwe Technologieën in één Band!

De Road 5 combineert drie doorontwikkelde technologieën, die samen voor optimale prestaties zorgen:

  • De nieuwste generaties rubber-compounds
  • De dual-compound-technologie (Michelin 2CT Technology en Michelin 2CT+ Technology)
  • De unieke lamellen in het profiel

De Michelin XST Evo-Technologie

Michelin garandeert dat de goede prestaties van de band blijven voortduren door de tijd heen, dankzij de Michelin XST Evo-technologie. Michelin beweert dat een Road 5 die al 5.000 kilometer heeft gereden een net zo korte remweg heeft als een gloednieuwe Michelin Pilot Road 4. In onderstaand filmpje laten zij de test zien die zij hebben gedaan met de Road 5 en Pilot Road 4:

De Road 5 levert zijn goede prestaties mede door de Michelin XST Evo-technologie, een technologie die zijn oorsprong vindt in de ontwikkeling van autobanden. De XST Evo-technologie combineert de lamellen en de opslagruimte voor water zodanig dat de band beter in staat is om de waterfilm te doorbreken en water af te voeren. In de loop van tijd krijgen de lamellen bredere groeven, die zorgen voor een grote groef-loopvlakverhouding bij het slijten van de band, waardoor de band zijn vermogen behoudt om water af te voeren.

Michelin XST Evo Technologie Road 5 2018

Ook Ideaal op Droog Wegdek

Michelin legde zijn focus niet alleen maar op gebruik van de band bij nat wegdek, maar ook droog wegdek. Zij garanderen veel grip, stabiliteit, wendbaarheid en een beter weggedrag. De Road 5 dankt zijn kwaliteiten aan het gebruik van de allernieuwste rubber-compounds en de Michelin ACT+ technologie, die voorziet in een revolutionaire constructie van het karkas. Deze constructie zorgt voor meer stabiliteit in bochten, evenals op rechte stukken.

Michelin ACT+ Technologie Road 5 Michelin ACT+ Technologie Road 5

Meer Veiligheid, Vertrouwen en Rijplezier

Al met al zien wij mooie verbeteringen in de Road 5 ten opzichte van het vorige model. De nieuwe Michelin Road 5 is beschikbaar in negen maten -waarvan vier Trail-uitvoeringen- en is vanaf nu te koop bij Hans van Wijk Motoren in Zoetermeer of via onze webshop.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.