SHOEI onthult nieuwe 2019 collectie op de Intermot

SHOEI heeft een aantal leuke onthullingen gedaan op de Intermot 2018! Zo is de nieuwe SHOEI Gt-Air 2 bekend gemaakt en zijn voor het eerst een aantal nieuwe graphics en kleuren voor de NXR, Neotec II en X-Spirit III te bewonderen.

NIEUW: SHOEI GT-Air II

De opvolger van de succesvolle GT-Air (klik HIER voor de GT-Air), de sport/tour helm van SHOEI. De helm is op verschillende punten verbeterd. Wat gelijk opvalt is de vorm in de helmschaal, je ziet duidelijk dat de helm aerodynamischer is gemaakt. Dit zorgt voor minder windruis en stabiliteit, dat resulteert in meer comfort. Een andere grote aanpassing is de uitsparingen voor een SENA communicatiesysteem. Net als de Neotec II van SHOEI is het mogelijk een systeem in de helmschaal te bouwen in de hiervoor bedoelde uitsparingen. Zo heb je geen grote losse unit aan je helm en hoef je niet te plakken of je helm te verbouwen om een communicatieset te kunnen plaatsen. Ook zorgt dit voor een strakke afwerking van de helm.

De helm is op meerdere punten verbeterd, hieronder een overzicht van een aantal punten die verbeterd zijn ten opzichte van zijn voorganger:

 1. Verbeterd vizier systeem
  – Extra mogelijkheid om het vizier op een kiertje te kunnen zetten.
  – Voorkomt condens op het vizier
  – Betere toevoer van lucht
 2. Nieuw ontworpen QSV-2 zonnevizier
  – Groter zichtveld
  – Minder afleiding door lichtinval
 3. Voorbereid op SENA SRL2 communicatiesysteem
  – Perfect te integreren in de helm
  – Geen losse unit op je helm
 4. Kinband geoptimaliseert
  – Minder druk op je keel
  – Verbeterd draagcomfort
 5. QSV locking system
  – Makkelijk vervangen van het zonnevizier

Om ventilatie te optimaliseren heeft SHOEI ervoor gekozen om te luchtuitlaten op de achterzijde van de helm open te laten. Deze kun je dus niet zelf meer bedienen en dus dicht doen. De ventilatie op de helm aan de voorzijde is groter en uiteraard wel te bedienen. Dit allemaal zorgt voor extra draagcomfort, vooral in warme weersomstandigheden.

De GT-Air II is uiteraard ook geschikt voor het SHOEI personal fitting systeem. Wil je meer weten over het fitting systeem, het op maat maken van jouw SHOEI helm, lees hier dan meer over in onze BLOG.

De GT-Air II komt in 14 kleuren, 13 van de 14 kun je hieronder al vinden, de laatste krijg je nog van ons tegoed! SHOEI verwacht de GT-Air II vanaf april 2019 te kunnen leveren samen met de SRL2. Heb jij al een kleur uitgekozen?

Deze diashow vereist JavaScript.

NEOTEC II

Op de Intermot toonde SHOEI achter een glazen wand verschillende nieuwe kleurstellingen en graphics van bestaande modellen. Zo zien wij een nieuwe graphic voor de Neotec II genaamd “Splicer”. De splicer graphic zal in 4 kleuren beschikbaar zijn: zwart, wit, blauw en rood.

Voor de huidige collectie van de Neotec II ga je naar onze WEBSHOP.


NXR

Een aantal weken geleden toonde SHOEI ook al de nieuwe kleuren en graphics voor de SHOEI NXR. Op de Intermot hebben wij deze modellen al mogen zien! Wij zien gewaagde graphics en iets totaal nieuws met duidelijk Japanse invloeden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot wij deze modellen in onze showroom hebben!

Voor onze huidige en uitlopende NXR modellen ga je naar onze WEBSHOP.

Hieronder een aantal foto’s vanaf de Intermot van de NXR plus een overzicht van alle nieuwe modellen.

 

Deze diashow vereist JavaScript.


X-Spirit III

Hoewel er van de X-Spirit III officieel nog geen nieuwe kleuren of graphics zijn gepubliceerd, zijn er wel enkele gespot op de stand. Zo zien wij een nieuwe Replica van MotoGP rijder Marc Marquez onder de naam “Black Concept”, een kleurrijke Dajiro TC-1 en toffe Power Rush TC-1. De Power Rush valt op dankzij het grote groene monster dat uit de helm lijkt te springen. Het heeft wel iets weg van Godzilla, een Japanse monster/dinosaurus bekend van strips en films.

Bekijk de huidige SHOEI X-Spirit III collectie in onze WEBSHOP.


J.O.

Ten slotte zijn er voor de SHOEI J.O. jethelm 2 nieuwe kleuren in 2019 bekend gemaakt. De Nostalgia TC-10 en de Carburettor TC-8. De Nostalgia doet zijn naam eer aan dankzij de retro-achtige kleurstelling, waar de Carburettor met zijn mat zwarte kleur en subtiele oranje strepen uitermate geschikt lijkt te zijn voor urban rijders.

Voor onze huidige J.O. collectie ga je naar onze WEBSHOP.


Personal Fitting System

Alle modellen in dit artikel zijn geschikt voor het SHOEI personal fitting systeem. Wil je meer weten over het fitting systeem, het op maat maken van jouw SHOEI helm. Lees hier meer over in onze BLOG.

Shoei Personal Fitting | Hans van Wijk Motoren

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.