PayPal en Bancontact betaalmogelijkheden

Paypal en Bancontact zijn op onze webshop nu een feit! Wij zijn bij Hans van Wijk Motoren natuurlijk continu bezig met het verbeteren onze klantenservice. Het verbeteren van de klantenservice doen we natuurlijk niet alleen in de winkel, maar ook online! Om te blijven verbeteren en onze klantenservice te verhogen zijn wij ook sterk afhankelijk van jullie feedback als klant. Wij zullen vervolgens jullie feedback bekijken en beoordelen welke opties mogelijk zijn of wanneer bepaalde opties mogelijk worden. Voor nu zagen wij dat er behoefte was aan twee extra betaalmogelijkheden, en deze hebben we nu dan ook toegevoegd aan onze webshop!

PayPal

Wie kent Paypal tegenwoordig niet? Zij staan bekend als één van de grootste (misschien dé grootste) betaalprovider. Snel, veilig en online betalen? Het is mogelijk met PayPal waardoor je geen gedoe meer hebt met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Betalen met PayPal betekent dat je alleen de inloggegevens van je rekening nodig hebt. Daarnaast biedt Paypal de mogelijkheid voor aankoopbescherming. Heb je nog geen PayPal-account, maak deze dan hier aan: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/account-selection

Bancontact

We kunnen onze zuiderburen natuurlijk niet vergeten! Wij zien dat onze Belgische klantenkring groter wordt en daarom was het ook hoog tijd om onze Belgische klanten tegemoet te komen. Speciaal voor hen hebben we naast PayPal ook Bancontact toegevoegd aan onze webshop. Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België, en maakt het betalen vanuit België nu zeker een stuk makkelijker!

Bezoek onze webshop

 


Heb je naast Paypal en Bancontact als feedback nog andere feedback, dan horen we het graag! Je kunt altijd je feedback kwijt aan ons via [email protected] of via onderstaand formulier.

Uw naam

Uw email

Uw postcode

Uw huisnummer

Uw telefoonnummer

Uw feedback of suggestie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.