Quadro rijden tijdens de MOTORbeurs 2017

Exclusief bij Hans van Wijk Motoren: Quadro

Tijdens de Motorbeurs 2017 krijgen de bezoekers de kans om onze Quadro’s te proberen! Als officieel dealer van het Zwitserse merk Quadro, geeft Hans van Wijk Motoren alle bezoekers de kans om kennis te maken met deze motoren. Er zal dicht bij onze stand (10.A046) een speciaal parcours worden ingericht waar deelnemers op de Quadro’s kunnen rijden. Uiteraard zijn wij ervan op de hoogte dat motorrijders verschillende meningen hebben over het fenomeen Quadro of de motorscooter. Wij bieden hierbij de kans om deze mening om te vormen naar een ervaring. De modellen Quadro3 en Quadro 4 zullen beschikbaar worden gesteld voor een proefrit.

Quadro4 - Swiss Red Quadro3 - Titanium Grey

Veiligheid en comfort:

Quadro maakt gebruik van een nieuwe exclusieve technologie: Het  Hydraulic Tilting System ™ (HTS). Het HTS wordt binnen het ontwerp van Quadro optimaal benut door het lage zwaartepunt en geminimaliseerd totaalgewicht. Dit leidt tot een veilige rit met maximaal comfort. De motorfiets is het perfecte voertuig voor een dagelijkse rit door de stad.

Het HTS zorgt ervoor dat de twee voorwielen tegelijkertijd kantelen. Hierdoor wordt een stabiele zitpositie gegarandeerd. Met name ten tijde van slechte balans, natte wegen en bij het passeren van obstakels, zoals verkeersdrempels,  tramlijnen en plassen. Ook de minder ervaren rijders zullen dus geen problemen ondervinden tijdens het rijden met Quadro.

De Quadro-modellen zijn uitgerust met een ruime buddyseat , die ruimte biedt voor twee jethelmen of een grote bagagetas. Er zijn twee kleinere ruimten ingebouwd waarvan er één voorzien is van 12-volt-aansluiting voor het opladen van elektronische apparatuur.

Quadro-voertuigen zijn bestuurbaar door mensen met een B-rijbewijs, mits deze vóór 19-01-2013 is behaald. Na deze datum is een A-rijbewijs vereist.

Meer weten over het evenement? KLIK HIER

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.