Quadro

quadro logo

 

Quadro Vehicles S.A. is een Zwitsers bedrijf dat ontstaan is met het doel om compacte drie- en vierwielige kantelende motorvoertuigen te ontwikkelen met een uniek en superieur niveau van veiligheid, comfort en rijplezier. Alle voertuigen van Quadro maken gebruik van de geavanceerde HTS technologie (Hydraulic Tilting System), een unieke technologie.

 

HTSHTS_01

HTS staat voor Hydraulic Tilting System. Dit systeem bestaat uit twee hydraulische cilinders, die middels twee leidingen met elkaar zijn verbonden. Een centrale persluchtcilinder vervult de functie van veer. Door dit systeem hebben de wielen altijd contact met het oppervlak waar je over rijdt. Daarnaast is het dankzij dit systeem mogelijk om om de wielen onafhankelijk van elkaar te laten in-en uit veren. Dit zorgt ervoor dat je Quadro ontzettend stabiel is en niet gaat overhellen maar netjes “rechtop”
blijft staan wanneer je over ongelijke ondergrond rijdt.HTS


Quadro modellen

Quadro komt met een geheel nieuwe kijk op vervoersmiddelen, de Quadro 3 en Quadro 4.

Deze alleskunners zijn dankzij de HTS technologie zeer uniek en zijn geschikt voor zowel de ervaren als de minder ervaren rijders.quadro3_4

 

Quadro 3

De Quadro 3 is al een tijdje op de markt en verovert steeds meer de steden. Het is dé motorscooter van nu. Zijn HTS hydraulische kantelsysteem is een uniek stukje techniek dat je enkel terugvindt bij Quadro voertuigen en is wereldwijd gepatenteerd. Door de HTS technologie ligt het zwaartepunt lager wat de rijeigenschappen ten goede komt, dit samen met het lage gewicht van de Quadro 3 zorgen ervoor dat je optimaal rijgenot ervaart waar je ook naartoe gaat.

quadro3_01

De Quadro 3 is door zijn comfort uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij de HTS technologie kunnen de voorwielen onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat hij op elk terrein optimaal comfort en veiligheid kan bieden en hierbij niet inlevert aan rijplezier. Zijn 350cc motor en 14 inch voorwielen geven de Quadro 3 een wendbaar karakter waardoor je snel weg kan rijden van files en obstakels makkelijk zijn in te halen: dit alles in het formaat van een normale motorscooter.

De Quadro 3 biedt ook meer dan genoeg opbergruimte. Onder het zadel bevindt zich een compartiment waar je tassen of andere spullen kwijt kan. Onder het dashboard bevinden zich nog twee kleine compartimenten, één biedt een 12-Volt aansluiting waarmee je gemakkelijk elektrische apparaten kunt opladen.

De Quadro 3 mag bestuurd worden met motorrijbewijs of met een geldig autorijbewijs van voor 19 januari 2013 en is verkrijgbaar in de volgende 3 kleuren: Snow White, Titanium Grey en Raw Black.

Wil je meer informatie of wil je de Quadro 3 zelf ervaren? Kom dan naar onze showroom en vraag een proefrit aan!

Een kijkje achter de schermen bij Quadro in Zwitserland:

DSC_0081


Quadro 4

De Quadro 4 is de eerste compacte S.U.V. (Safe Utility Vehicle) ter wereld. Ben je op zoek naar een superieur niveau van veiligheid, comfort en rijplezier op alle soorten terrein en tijdens alle weersomstandigheden? Dan is de Quadro 4 met zijn 4 kantelwielen en twee-wielaandrijving echt iets voor jou.

 

 

quadro4_01In tegenstelling tot de Quadro 3 is de Quadro 4 uitgerust met een dubbel HTS Hydraulische kantelsysteem, zowel voor als achter, waarbij de wielen ieder een aparte hydraulische ophanging hebben.

De 350cc motor met een dubbele nokkenas en geïntegreerd differentieel biedt meer comfort tijdens het rijden en de Quadro4 is gebouwd met een speciaal versterkt frame om alle weersomstandigheden te kunnen weerstaan.

 

De Quadro 4 is zeer geschikt voor als je op zoek bent naar een veelzijdig alternatief voor je huidige vervoersmiddel. Mede door zijn zeer goede motor kan de Quadro 4 elk terrein aan, biedt hierbij te allen tijde maximale veiligheid en ben je zo wendbaar als een motor.

quadro4_02

Net als de Quadro 3 is ook de Quadro 4 uitgerust met 3 compartimenten waar je je spullen kan opbergen. Onder het zadel kan je je helm opbergen of een tas, onder het dashboard zitten twee opbergvakjes, daarnaast zijn er twee 12-Volt aansluitingen voor het opladen van elektrische apparaten (één bevind zich onder het zadel en één in het dashboard).

De Quadro 4 is beschikbaar in de kleuren: Swiss Red, White Snow, Titanium Grey en Raw Black.

quadro4_0032

Ben je op zoek naar een uitermate veilig vervoersmiddel dat stabiel rijdt, veel comfort biedt maar toch niet de grootte van een auto heeft? Dan is de Quadro 4 iets voor u. Ook de Quadro 4 mag bestuurd worden met een geldig motorrijbewijs of een geldig autorijbewijs van voor 19 januari 2013.

Voor meer informatie kom de Quadro 4 ervaren in onze showroom of vul het formulier in voor een proefrit!

 

De Quadro 4 in actie:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.