SHOEI PERSONAL FITTING DAY: vrijdag 25 mei (Vol!)

SHOEI introduceerde het gepatenteerde Personal Fitting System vorig jaar voor het eerst in Nederland, en wel bij Hans van Wijk Motoren! Sindsdien zijn wij samen met SHOEI druk bezig om het systeem uitgebreid te testen en te blijven verbeteren. Schrijf je nu in voor de Personal Fitting Day, waar ook de vertegenwoordiger van SHOEI’s Personal Fitting System weer bij aanwezig is!

Personal Fitting Day – De 23ste Editie!

Vrijdag 25 mei komt de vertegenwoordiger van het systeem langs om jouw helm te personaliseren tijdens de 23ste editie van de Personal Fitting Day! Iedereen met een SHOEI-helm kan deze dag bij ons terecht om de pasvorm te laten perfectioneren. Ook als je nog geen SHOEI-helm hebt, maar er graag een wil aanschaffen, helpen wij deze dag graag met het uitzoeken van de juiste helm voor jou, maar let op: vol=vol!

Deze dag bieden wij de service geheel kosteloos aan (i.p.v. voor €60,-). Via onderstaand kan je je inschrijven voor de Personal Fitting. Hierbij kan je een eventuele voorkeurstijd aangeven. De fitting neemt ongeveer een half uur in beslag per persoon. Het Personal Fitting System is toepasbaar op alle SHOEI-helmen met een uitneembare voering (o.a. X-Spirit III, NXR, GT-Air, Neotec, Neotec II, J.O.).

Wat houdt de service in?

De personalisatie bestaat uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna de vertegenwoordiger van SHOEI’s Personal Fitting System samen met een van onze gecertificeerde medewerkers uw helm passend maakt op uw hoofd, door aanpassingen te maken aan de binnenvoering. Ook krijgt u van de meetresultaten een uitdraai mee, zodat u deze gegevens kunt bewaren. Meer over het gepatenteerde systeem lees je in onze blog over het SHOEI Personal Fitting System of bekijk onderstaand filmpje:

Schrijf je nu in!

Indien je graag wil langskomen voor de (gratis!) Personal Fitting Day op vrijdag 25 mei vragen wij jou om onderstaand contactformulier in te vullen. Je kan hierbij aangeven wat jouw voorkeurstijd is. (De fitting neemt ongeveer een half uur in beslag per persoon.) Via de mail krijg je een bevestiging van jouw inschrijving en de tijd waarop je bent ingedeeld deze dag.

Bij vragen over het Personal Fitting System of de Personal Fitting Day mag je altijd contact opnemen met onze kledingafdeling, telefonisch (079-3601726) of per mail ([email protected]). Let op: helaas is deze dag al helemaal volgepland! U kunt zich niet meer inschrijven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.