Het SHOEI Personal Fitting System

SHOEI introduceerde het gepatenteerde Personal Fitting System vorig jaar voor het eerst in Nederland, en wel bij Hans van Wijk Motoren! Een heel jaar zijn wij samen met SHOEI druk bezig geweest om het systeem uitgebreid te testen en te blijven verbeteren. Na een officiële training te hebben gevolgd van SHOEI, mogen wij nu zeggen dat wij de eersten in Europa zijn die geheel zelfstandig het systeem mogen toepassen!

 

SHOEI Personal Fitting System PFS

 

Werking van het Personal Fitting System

Het PFS is een systeem dat draait om de personalisatie van uw helm, zodat deze perfect aansluit op uw hoofd. Voor de introductie van dit systeem kwamen mensen van de top van SHOEI overvliegen vanuit Japan en Frankrijk, zoals onder andere dhr. Ebisawa: de ontwikkelaar en manager van het Personal Fitting System. Zij hebben ervoor gezorgd dat de personalisatie nu bij Hans van Wijk Motoren volgens hoge standaard gebeurt en dat u en uw helm gedurende het gehele proces de beste behandeling krijgen.

SHOEI Personal Fitting System PFS SHOEI Personal Fitting System PFS

De personalisatie zal bestaan uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna een van onze door-SHOEI-gecertificeerde medewerkers uw helm passend maakt op uw hoofd door aanpassingen te maken aan de binnenvoering. Ook krijgt u van de meetresultaten een uitdraai mee, zodat u deze gegevens kunt bewaren.

Het Personal Fitting System kan worden toegepast op de nieuwere helmen van SHOEI, waarbij de binnenvoering uitneembaar is. De service neemt ongeveer een halfuur in beslag per persoon. In dit halfuur wordt de volledige service verleend, inclusief het aanpassen van de voering, waarna u met uw gepersonaliseerde helm gewoon weer op pad kunt.

 

Het PFS bij Hans van Wijk Motoren

Voor deze unieke service brengen wij eenmalig €60,- in rekening. Hierbij is de complete service inbegrepen, inclusief materialen. Bij aanschaf van een SHOEI-helm bij Hans van Wijk Motoren krijgt u 50% KORTING op de service en betaalt u slechts €30,-. Heeft u al een SHOEI-helm bij ons gekocht? Ook dan krijgt u deze korting, op vertoon van uw aankoopbewijs.

Wilt u gebruik maken van deze unieke service? Maak dan telefonisch (079-3601726) of per mail ([email protected]) een afspraak. Wij zijn zeer flexibel bij het maken van afspraken: wel drie van onze medewerkers zijn officieel opgeleid door SHOEI en mogen de service verlenen. Wilt u meer informatie? Ook daarvoor kunt u mailen naar [email protected] of bel naar 079-3601726.

 

SHOEI Personal Fitting System PFS

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.