5 tips om goed op weg te gaan bij warm weer

Een aantal tips van onze medewerkers voor warme zomerdagen!

TIP 1: Warm weer? John Doe is je beste vriend!

‘Het liefst draag ik dit het hele jaar door. De kevlar Hoodie of Lumberjack van John Doe! Het ziet er stijlvol uit en ik hoef mij niet om te kleden als ik klaar ben met rijd.’ – Michel 

 

TIP 2: Thermo Cool 

Op mijn motor draag ik het liefst altijd leer. Veiligheid is het belangrijkst en ik vind het er stoer uitzien! Bij warm weer draag ik ‘Thermo Cool’ onder mijn pak. Reguleert de temperatuur fantastisch waardoor ik het nooit benauwd krijg.’- Bas

 

TIP 3: Sneakers 

Ik draag normaal gesproken laarzen, toch vind ik mijn sneakers ook heerlijk als het warm is. Mijn Faster 2- sneakers zijn heerlijk koel en zien er uit als normale sportieve sneakers.-René

 

TIP 4: Korte broek onder je Kevlar jeans…topsysteem 

‘Het mooie aan een kevlar jeans is dat het goed ventileert, waardoor ik heerlijk koel blijf op de motor. Tegelijkertijd ben ik nog steeds goed beschermd en kan ik gerust de weg op. Ik doe mijn korte broek onder de jeans aan voor als ik klaar ben met rijden, topsysteem voor in de zomer!’- Loes   

 

TIP 5: Check je vloeistoffen, van jou én je motor

Als ik ga rijden op een mooie dag zorg ik dat ik altijd voldoende drink. Je verbruikt enorm veel vocht tijdens het motorrijden! Dit geldt niet alleen voor jou. Check van tevoren goed of er voldoende koelvloeistof in je motor aanwezig is. Je wilt natuurlijk niet midden in de polder met een oververhitte motor komen te staan!’-Roald

 

Namens Hans van Wijk Motoren: VEEL PLEZIER MET DIT PRACHTIGE WEER! 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.