Kom Langs Op TWEEDE PAASDAG

Pasen staat in het teken van de lente, warmere dagen, het voorjaar, de eerste ritten van het jaar. Kom Tweede Paasdag bij ons langs in Zoetermeer om deze geliefde begrippen te verwelkomen. Speciaal voor deze dag hebben wij mooie Paasdeals en -acties samengesteld waarvan je kan profiteren. Natuurlijk is ook de frietkraam present om je te kunnen voorzien van een heerlijke snack.

 

Artikel website1

 

Maandag 17 april ben je van harte welkom hier in Zoetermeer om met ons Pasen te komen vieren. Er staat een lekkere temperatuur op de planning en een goede dosis zon, dus het is een perfecte dag voor een motoruitje. Kom langs met familie of vrienden om te genieten van gezelligheid, mooie motoren, te gekke kledingdeals en lekkere snacks.

Speciaal voor deze dag hebben wij een aantal paasdeals en -acties samengesteld waar je van kunt profiteren. Zo krijg je deze dag bijvoorbeeld 50% korting op het inbouwen van communicatie-apparatuur! Ook krijg je met Pasen wel 10% korting op het gehele RAM Mounts-assortiment. Daarnaast hebben wij nog de Tour-, Sport-, Casual- en Helm-Paasdeals samengesteld, voor degenen die hun voorjaarsgarderobe nog willen aanvullen.

 

Artikel website2 - deals

 

Kom langs op Tweede Paasdag!
@ Hans van Wijk Motoren
Goudstraat 97, te Zoetermeer
Van 11:00 tot 17:00 uur
Profiteer van de Paasdeals en -Acties!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.