Schade

Schade aan uw motor…. dat is nou net niet waar u op zit te wachten.
Maar wees gerust want bij een bedrijf zoals Hans van Wijk motoren, één van de Garantiefonds Focwa motorfietsschadeherstelbedrijven, bent u wekelijks met tientallen andere gedupeerden aan het goede adres om de taxatie en reparatie volledig te laten verzorgen.

 

In de afgelopen 10 jaar is de schade-afdeling van Hans van Wijk Motoren uitgegroeid tot een afdeling waar op zeer professionele wijze aan uw motor wordt gewerkt. De technische kennis, de onderdelen en de benodigde gereedschappen zijn aanwezig.
Wij kunnen alle merken en types repareren.

 

Spuitwerk, uitdeuken, kunstof-lassen, is bij ons aan de orde van de dag. Ook kunnen wij Laser-metingen verzorgen om te controleren of het frame van uw motor nog recht is.
Mocht dit in uw polis zijn opgenomen dan staat er voor u geheel kosteloos een leenmotor klaar. Is dit niet het geval, dan brengen wij een kleine vergoeding in rekening. Tevens werken wij ook samen met diverse verzekeringsmaatschappijen.

 

Wij begrijpen dat u uw motor liever niet bij onze schade-afdeling naar binnen rijdt, maar wij staan voor u klaar en uw motor is in goede handen!!

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via ons contactformulier of u kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 079-3601730

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.