Where’s Glory-actie

vooraankondiging

Doe mee met de ‘Where’s Glory-actie’ en ontvang een 20%-kortingsbon.  

Tijdens de MOTORbeurs 2017 hebben wij 20%-kortingsbonnen uitgeschreven aan deelnemers van de Maskeractie. De maskers zijn uitgedeeld door de mysterieuze ‘Glorys’. Zij zijn overal op de beurs geweest om zoveel mogelijk bezoekers te voorzien van een masker.  Door de enorme drukte hadden wij van Hans van Wijk Motoren vaak geen waar idee onze zwijgzame collega’s zich bevonden. Ze zijn echter wel op een aantal foto’s opgedoken. Kan jij ze spotten? Doe mee met de ‘Where’s Glory-actie’ en verdien ook een 20%-kortingsbon! Deze kan tot het einde van het jaar kan worden ingewisseld bij ons in Zoetermeer. De actie start vanaf maandag 6 maart op onze Facebookpagina.

Van maandag 6 maart tot vrijdag 10 maart worden er foto’s op Facebook geplaatst. Spot de Glory zo snel mogelijk, like onze pagina en geef  de locatie door via een persoonlijk bericht op Facebook. Door een persoonlijk bericht te sturen blijft het antwoord geheim en is de kans groter om een een kortingsbon te scoren. De winnaars van de actie worden door middel van loting bepaald.

De geplaatste foto’s zijn opgedeeld in vakken. In één van deze vakken is de Glory te zien. In het onderstaande voorbeeld is dat in vakje B3.

opmaak

 

Wees alert, wees snel en begin jouw motorseizoen goed met een mooie kortingsbon!

*De korting wordt verrekend vanaf de adviesverkoopprijs van artikelen en geldt over het gehele bonbedrag. De cadeaubon is niet geldig bij aankoop van accessoires, communicatie- en navigatieartikelen, in de werkplaats of bij aankoop van motoren. De cadeaubon is niet inwisselbaar is niet inwisselbaar voor geld of korting. De cadeaubon is geldig t/m 31 december 2017 bij Hans van Wijk Motoren in Zoetermeer. Bij uitgifte van de cadeaubon worden persoonsgegevens gevraagd. Er kan maar één bon worden uitgeschreven per persoon; je kunt dus geen bon ontvangen met deze actie wanneer je er al een hebt ontvangen met de Hans van Wijk-Maskeractie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.