WINTERSTALLINGSACTIE 2017/2018

Als je in de winter geen motor rijdt, of als je een tijdje op vakantie gaat, heb je een geschikte plek nodig om tijdelijk jouw motor te stallen. Deze plek moet droog en veilig zijn. Wanneer je zelf niet beschikt over zo’n ruimte, dan kan je hiervoor bij ons terecht! Let op: onze stallingsruimte is beperkt dus reserveer snel.

Wij hebben voor jou twee voordelige pakketten samengesteld: een voor de korte stalling (tot drie maanden) en een voor de lange stalling (drie tot zes maanden). Bij beide opties is inbegrepen: het schoonspuiten van de motor (tegen pekel), een technische check (verlichting, remmen, draaiende delen, banden, vloeistoffen, aandrijving, accu etc.) met vrijblijvend advies inclusief prijsopgaaf, het laden van de accu en een warme, droge en veilige stallingsruimte.

Bij lange stalling is ook het ophalen van de motor inbegrepen binnen een straal van 25 km (grotere afstand in overleg) en je krijgt €25,- korting op de stalling wanneer je een onderhoudsbeurt uit laat voeren tijdens de stalling.

Winsterstalling - Winterstallingsactie bij Hans van Wijk Motoren

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.