Yamaha Aerox R

Ultieme Yamaha 50cc-tweetaktmotor!

Aerox 50

Elk aspect van dit 50cc-sportmodel is ontworpen om u de opvallende stijl, krachtige prestaties en het vlijmscherpe rijgedrag te geven waar elke rijder van droomt.

Neem alleen al het dynamische kuipwerk, dat is geïnspireerd op de Yamaha R-serie. U valt op, waar u ook heengaat. Geef gas en u ervaar de kracht van de zeer responsieve vloeistofgekoelde 50cc-tweetaktmotor.

En voor het betere bochtenwerk is de spraakmakende Aerox R uitgerust met een sportframe met fraaie lichtgewicht velgen. Aerox R: dé ultieme Yamaha 50cc-tweetaktscooter.

 

Nieuwe generatie sportscooter met krachtige tweetaktmotor

De originele Aerox R zijn invloed was trendsettend en zichtbaar door de jaren heen.. De enige scooter waarop je gezien wilde worden. Compleet vernieuwd. Met zijn opvallende R-serie styling, scherp sturende sportframe en uiterst responsieve vloeistofgekoelde 50cc-tweetaktmotor is de nieuwe Aerox R nog steeds dé bepalende factor. Geen enkel ander model komt in de buurt.

 

Radicaal Supersport-design

Bekijk het design van de nieuwe Aerox R en het zal u direct duidelijk zijn dat deze sportscooter veel van zijn DNA deelt met de supersportmotoren van de Yamaha R-serie. Aan alles kunt u zien dat de Aerox R de sportieve genen van de supersportmotoren van Yamaha met zich meedraagt, van de lichtgewicht kuipdelen tot de omhoog lopende achterkant en het driehoekige achterlicht.

 

Krachtige tweetaktprestaties – gas geven en wegrijden

De nieuwe Aerox R ziet er niet alleen geweldig uit, maar rijdt zoals alleen een échte tweetakt hoort te rijden! Sportieve rijders zullen de pittige prestaties van deze geavanceerde vloeistofgekoelde 50cc-tweetaktmotor ongetwijfeld waarderen. Uniek in zijn soort! Dit is wat deze nieuwe generatie Aerox R zo bijzonder maakt.

 

Omvangrijke uitrusting

Deze scooter met zijn Supersport-stijl ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar is bovendien compleet uitgerust met allerlei hightech-functies, inclusief een nieuw LCD-instrumentenpaneel en dynamische koplampen. En omdat het een Yamaha is kunt u ervan op aan dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze 50cc-scooter zijn positie als de nummer één sportscooter onderstrepen.

 

Messcherpe rijeigenschappen

Om de prestaties van de super responsieve tweetaktmotor aan te kunnen is de nieuwe Aerox R uitgerust met een lichtgewicht buizenframe. De hydraulisch telescopische voorvork en de robuuste achterwielophanging maken het lichtgewicht frame van de Aerox R uiterst behendig.

 

Lichtgewicht velgen met Ø 190mm remschijven

Om het gewicht zo laag mogelijk te houden is de nieuwste Aerox R uitgerust met 13-inch lichtgewicht lichtmetalen velgen. Voor superieure grip en een sportieve uitstraling heeft hij een brede achterband in de maat 140/60-13 en een voorband in de maat 130/60-13. De remschijven, met een grote diameter van Ø 190mm vóór en achter, geven de Aerox R-rijder een geweldig remvermogen en controle.

 

Praktisch

Eén van de meest indrukwekkende 50cc-scootermodellen die er is. Zonder concessies te hoeven doen aan het dagelijks gebruiksgemak! Onder het zadel vindt u een opbergruimte voor onder andere uw integraalhelm, terwijl de ruime voetplaat en het nieuwe ruime duozadel uitermate geschikt zijn voor een sportieve of een ontspannen zitpositie.. Bovendien heeft u dankzij de 7 liter brandstoftank een flinke actieradius.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.