Remco van Wijk: Technicus van wereldklasse!

remco_crew

Remco van Wijk: 3e plaats bij de Yamaha World Technician Grand Prix 2016

 

We zijn er ontzettend trots op dus laten we maar meteen met de deur in huis vallen:
Remco van Wijk heeft tijdens de Yamaha World Technician Grand Prix 2016 de 3e plaats weten te bereiken!

 

yamaha_remco

 

Yamaha National Technician Grand Prix

Het begon allemaal met de Yamaha National Technician Grand Prix (YNTGP) hier in Nederland. Alle Yamaha technici van de Yamaha dealers werden uitgenodigd en uiteindelijk bleven er drie finalisten over waarbij Remco met een ruime voorsprong de eerste plek wist te bemachtigen. Natuurlijk is het al geweldig om de beste van Nederland te zijn, maar daar hield het voor Remco nog niet op!

 

 

 


Yamaha European Technician Grand Prix

De winnaar van de YNTGP mocht namelijk door naar de Yamaha European Technician Grand Prix (ETGP). Het werd al snel duidelijk dat het niveau hier een stuk hoger lag: dit zijn de beste technici van Europa. De verschillen waren dan ook erg klein maar Remco bewees nogmaals zijn kwaliteiten door de 3e plaats te bereiken. Dit betekende dat Remco zich vervolgens mocht gaan meten met de beste technici van de wereld: op naar de Yamaha World Technician Grand Prix (YWTGP) in Iwata, Japan!

yamaha_remco2


Yamaha World Technician Grand Prix

Alleen de beste technici van de wereld krijgen de kans om mee toe doen met de YWTGP dus het is al een prestatie op zich om dit niveau van de competitie te bereiken. De Yamaha World Technician Grand Prix is door Yamaha in het leven geroepen om hun klanten de hoogste en beste kwaliteit service te bieden. Door middel van trainingen en cursussen worden de technici opgeleid om de verwachtingen van klanten te overtreffen, de YWTGP is het hoogtepunt van deze inspanningen en een kans voor de technici om te bewijzen wat zij in huis hebben.

De YWTGP bestaat namelijk uit verschillende opdrachten waarbij niet alleen gesleuteld wordt maar ook gesprekken met de klant worden gehouden. Deze onderdelen samen zijn van belang om het hoge service niveau van Yamaha te waarborgen. Alles wordt beoordeeld door een jury die streng alle punten controleert en uiteindelijk leidt dit tot een score die de rangschikking van alle technici bepaald.

Na alle opdrachten voltooid te hebben was het wachten op de beoordeling van de jury. Na een tijd in spanning te hebben gezeten werden de winnaars bekend gemaakt en werd duidelijk dat Remco de 3e plaats had bereikt. Een top prestatie en we zijn dan ook allemaal ontzettend trots op Remco! Mocht er ooit iets zijn met uw Yamaha (of natuurlijk elk ander merk motor!) dan kunt u met een gerust hart langskomen, wetende dat onze technici tot de absolute wereldtop behoren!

 

Wilt u nog meer informatie over de Yamaha World Technician Grand Prix? Klik dan hier!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.